Предимства на програмата за лоялност

Toto-Club-Points

Участвате със своите залози без да заплащате допълнително за участие в жребия на кампанията.

toto-and-sratch

Точки в кампанията се трупат от всички числови игри и талони на Спорт Тото, независимо дали са печеливши.

winner

Теглене на печелившите е чрез жребий, съгласно правилата и условията на кампанията. Печалбите се разпределят гарантирано.

Как да трупаме точки в Тото Клуб на сайта www.toto.bg

Всички потебители на www.toto.bg, могат да се включат в програмата за лоялност ТОТО КЛУБ, което им дава възможност да участват в различните промоционални кампании с бонус печалби. За целта е необходимо да имат валидна регистрация на сайта и да изпълнят стъпките от видеото.

Потребителите на сайта, които притежават пластики на вече издадени карти от тото пункт, след активацията в сайта имат възможност да виждат точките които са натрупани, както онлайн, така и в обектите на Спорт Тото. Системата валидира онлайн профила и действителния притежател на пластиката по ЕГН.

Как мога да получа карта Тото Клуб?

Винаги можете да получите своята безплатна Тото Клуб карта в наш тото пункт. За участие в кампанията, трябва да сте пълнолетен български гражданин. При получаването на картата се попълва заявление. Можете да изтеглите и подговите документа по-долу и да го предоставите в най-удобния за Вас ни обект.

Винаги предоставяйте Вашата ТОТО КЛУБ карта преди да направите залог в тото пункт, за да натрупвате точки от талоните и числовите ни игри.

Колкото повече бонус точки притежавате, с толкова по-големи шансове за печалби разполагате.

Спорт Тото стартира новата си Тото Клуб кампания „Рестартирай Годината“. Всеки член на „ТОТО КЛУБ“ ще има възможността да трупа бонус точки за участие в жребия за 12 печалби по 1000 лева.

Новата година е време в което всеки от нас е изпълнен с нови надежди. След 2020 г. всеки от нас вярва, че е време за рестарт. Никак не е учудващо, че повечето от нас очакват с трепет и нетърпение краят на коронавирус кризата. За едни хора тези мисли започват още с първите зимни вечери, а други ги връхлитат навръх празниците. Това, което ги обединява е надеждата за едни по-добри дни и светло бъдеще.

Със старта на новата 2021 г. Спорт Тото стартира най-новата си кампания за лоялни клиенти „Рестартирай Годината“. От 01 до 31 януари всеки член на „ТОТО КЛУБ“ ще има възможността да трупа бонус точки за участие в жребия за 12 печалби по 1000 лева. Номерата на най-големите късметлии ще бъдат изтеглени на 04.02.2021 г. в предаването на Спорт Тото. Какъв по-хубав старт на Новата година от това към банковата ви сметка да бъдат добавени 1000 лева, спечелени от любимия тотализатор!

Бъдете здрави и щастливи с печалбите от игрите на СПОРТ ТОТО през настъпващата 2021 година!

Новини

Актуални новини от спорт тото

Бъдете винаги информирани за тиражите и предстоящите събития на Спорт Тото.