Стигни върха

“Детелината на късмета” - промоционална кампания на програмата за лоялни клиенти
Toto-Club-Points

2 лева = 1 точка

Всеки 2 лева от числовите игри и талони на Спорт Тото предоставят една точка в Тото Клуб картата на играча.

Toto-club-draw

10 точки = 1 участие

Събрани 10 точки ви дават един шанс за участие в жребия за 4 лаптопа и 4 парични печалби по 2 000 лв.

Навън пролетта се намира в своят най-красив период, като щедро раздава слънчеви лъчи, магични цветове и благоухания. А докато целеустремено вървим по своя път, има голям шанс да намерим някоя скрита четирилистна детелина. Откъсвайки я, се сдобиваме с надежда за сбъдване на всички наши мечти. Но дали има и друг вариант?

Разбира се, че има и той идва с програмата за лоялност „ТОТО Клуб“ и най-новата ѝ кампания „Детелината на късмета”, която стартира на 01.04.2021 и ще продължи до 01.05.2021. 

За да има шанс за печалба е необходимо да бъдат изпълнени няколко условия: първото е регистрацията в програмата за лоялност „ТОТО КЛУБ, чиито спецификации могат да бъдат открити в Общите правила и условия. Второто условие е през текущият месец да е регистрирано участие в числовите или моментните игри на тотализатора, като всеки 2 лева инвестирани в тях, носят по 1 точка. Няма ограничение в събирането на точки, но всеки 10 бонус точки  носят  шанс за спечелване на допълнителни печалби. 

Така ще имате възможност да изпълните и третото условие, а именно да бъдете сред късметлиите изтеглени на 06.05.2021 г. в предаването на Спорт Тото. Дали сте сред – спечелившите с по 2000 лв. или от тези, които ще сърфирате в Интернет с нов лаптоп,  ще можете да узнаете и на интернет и Facebook страниците на БСТ. 

Откъснете “Детелината на късмета” от “градината” на БСТ, защото освен печалба,  с всеки направен залог или покупка на моментна лотарийна игра подпомагате развитието на културата и спорта в България.

ТОТО КЛУБ

Предимства на програмата за лоялност

Toto-Club-Points

Участвате със своите залози без да заплащате допълнително за участие в жребия на кампанията.

toto-and-sratch

Точки в кампанията се трупат от всички числови игри и талони на Спорт Тото, независимо дали са печеливши.

winner

Теглене на печелившите е чрез жребий в края на кампанията. Печалбите се разпределят гарантирано.

Как да трупаме точки в Тото Клуб на сайта www.toto.bg

Всички потебители на www.toto.bg, могат да се включат в програмата за лоялност ТОТО КЛУБ, което им дава възможност да участват в различните промоционални кампании с бонус печалби. За целта е необходимо да имат валидна регистрация на сайта и да изпълнят стъпките от видеото.

Потребителите на сайта, които притежават пластики на вече издадени карти от Тото Пункт, след активацията в сайта имат възможност да виждат точките натрупани онлайн и от обектите на Спорт Тото. Системата валидира онлайн профила и действителния притежател на пластиката по ЕГН.

Как мога да получа карта Тото Клуб?

Винаги може да получите своята безплатна Тото Клуб карта в наш тото пункт. За участие в кампанията, трябва да сте пълнолетен български гражданин. За получаване на картата се попълва заявление. Формулярът може да бъде изтеглен по-долу и предоставен в най-удобния за Вас наш обект.

Винаги предоставяйте Вашата Тото Клуб карта преди да направите залог в Тото Пункт, за да натрупвате точки от талоните и числовите ни игри.

Колкото повече бонус точки притежавате, с толкова по-големи шансове за печалби разполагате.

Новини

Актуални новини от спорт тото

Бъдете винаги информирани за тиражите и предстоящите събития на Спорт Тото.