ДАЙ ПЕТ ЗА КЪСМЕТ

“Дай пет за късмет” - промоционална кампания на програмата за лоялни клиенти
Toto-Club-Points

2 лева = 1 точка

Всеки 2 лева от числовите игри и талони на Спорт Тото предоставят една точка в Тото Клуб картата на играча.

Toto-club-draw

10 точки = 1 участие

Събрани 10 точки ви дават един шанс за участие в жребия за 4 лаптопа и 4 парични печалби по 2 000 лв.

Колкото и сериозен да е светът, все някога идва момент, който е по-подходящ за забавление и за игри. Хората обичаме да се състезаваме, да поставяме пред себе си изпитания, за да достигнем така желаната победа. Съсредоточени в крайната цел, не трябва да забравяме и спортсменското отношение и независимо дали сме от страната на победителите или победените – хубаво е да отправим жеста “дай пет”, известен като „високо пет“. 20-ти април беше “Световен ден на високото пет”. Символиката му датира от бейзболен мач в далечната 1977 и се ползва успешно и до днес, особено в спортни отборни състезания.

Спортен Тотализатор подпомага развитието на културата и спорта в България, но и приветства участието на всички в отбора си “ТОТО Клуб”. Програмата за лоялност и този месец има изненади, които можете да спечелите в рамките на кампанията “Дай Пет за Късмет”. Между 02.05.2021 и 30.05.2021, всички регистрирани в програмата за лоялност „ТОТО Клуб“, имат възможност да спечели 5 печалби по 2000 лева. Всеки участник в числовите или закупил талон от моментните лотарийни игри на БСТ на стойност равна или по-голяма от 2 лева, ще получи правото да натрупва в потребителския си профил по 1 бонус точка за всеки 2 лева покупка. Всеки 10 бонус точки, събрани в периода на промоционалната кампания ще дават 1 шанс за участие в играта за спечелване на допълнителни печалби. Няма ограничение в събирането на точки, а повече подробности могат да бъдат открити в Общите правила и условия. Тегленето на печелившите ще се извърши чрез жребий на 03.06.2021 г. в предаването на Спорт Тото, като печелившите номера на картите за лоялност ще бъдат публикувани на интернет и Facebook страниците на БСТ.

ТОТО КЛУБ

Предимства на програмата за лоялност

Toto-Club-Points

Участвате със своите залози без да заплащате допълнително за участие в жребия на кампанията.

toto-and-sratch

Точки в кампанията се трупат от всички числови игри и талони на Спорт Тото, независимо дали са печеливши.

winner

Теглене на печелившите е чрез жребий в края на кампанията. Печалбите се разпределят гарантирано.

Как да трупаме точки в Тото Клуб на сайта www.toto.bg

Всички потебители на www.toto.bg, могат да се включат в програмата за лоялност ТОТО КЛУБ, което им дава възможност да участват в различните промоционални кампании с бонус печалби. За целта е необходимо да имат валидна регистрация на сайта и да изпълнят стъпките от видеото.

Потребителите на сайта, които притежават пластики на вече издадени карти от Тото Пункт, след активацията в сайта имат възможност да виждат точките натрупани онлайн и от обектите на Спорт Тото. Системата валидира онлайн профила и действителния притежател на пластиката по ЕГН.

Как мога да получа карта Тото Клуб?

Винаги може да получите своята безплатна Тото Клуб карта в наш тото пункт. За участие в кампанията, трябва да сте пълнолетен български гражданин. За получаване на картата се попълва заявление. Формулярът може да бъде изтеглен по-долу и предоставен в най-удобния за Вас наш обект.

Винаги предоставяйте Вашата Тото Клуб карта преди да направите залог в Тото Пункт, за да натрупвате точки от талоните и числовите ни игри.

Колкото повече бонус точки притежавате, с толкова по-големи шансове за печалби разполагате.

Новини

Актуални новини от спорт тото

Бъдете винаги информирани за тиражите и предстоящите събития на Спорт Тото.