fbpx

Талоните на Спорт Тото

Зимна приказка

3 лв. цена за един талон

1:3,38 Честота на печеливши талони

5 355 000 лв. обща сума на печалбите

3 000 000 талони в тиража

Настъпва приказното време, когато природата се облича в снежна премяна. Прозорците са покрити с дантела от скреж. Утрините са мразовити, а вечерите дълги. Зима е! Наближават едни от най-магичните празници в годината – Коледа и Нова година. Домовете ни привличат с топлината и уюта си, с пламъка на запалените свещи и камини,  а елхите блестят накипрени в празничната си премяна. Из въздуха се носи аромат на джинджифилови бисквитки, горещ шоколад, канела и портокали. Обзема ни празнично настроение, предчувствие за промяна и надежда за едни по-добри дни.

Сезонът на вълшебствата настъпва и с възхитителни печалби за общо над 5 300 000 лева в лотарийната игра „Зимна приказка“ на СПОРТ ТОТО. За най-големите късметлии в нея са отредени 2 печалби по 100 000 лева и 4 печалби по 50 000 лева. С тях зимната страна на чудесата – Лапландия може да се превърне в сбъдната мечта. Пътят към нея минава през 3-те игрални зони на талона „Зимна приказка“.

Чудният свят на печалбите започва със снежната стъклена топка в първата зона.  Ако откриете, че една сума се повтаря три пъти, без съмнение вие ще сте нейният притежател. В случай, че сумата се повтаря 4 пъти, вашата печалба се удвоява автоматично. С това не се отказвайте да търсите! Има сума, повтаряща се 5 пъти, а печалбата е същата тази сума, но вече умножена по 3. Зимното приключение продължава с втората игрална зона, която може да се похвали с изобилие от символи –  . Печалбите в нея са многобройни, като най-големите сред тях са по 100, 5 000 и 100 000 лева. На успех в тази игрална зона ще се радвате, ако откриете три еднакви символа на един ред. Не губете ентусиазма си, защото следва третата зона. Полетата в нея са колкото на месеците в годината, а главната роля е отредена на елхата. Тя ще ви донесе печалба, чиято сума ще отриете изписана под нейния символ  .

С талона на играта „Зимна приказка“ на СПОРТ ТОТО празничното настроение и забавлението са гарантирани. Потопете се в света на чудесата и направете дните си по-добри!

ТОП ПЕЧАЛБИ В ТАЛОНА

Брой печалби Единична печалба Общо печалби от група
2 100 000 лв. 200 000 лв.
4 50 000 лв. 200 000 лв.
18 5 000 лв. 90 000 лв.

Пълна информация за талона