fbpx

Талоните на Спорт Тото

Моят щастлив ден – BINGO

4 лв. цена за един талон

1:3,27 Честота на печеливши талони

9 124 000 лв. обща сума на печалбите

4 000 000 талони в тиража

Всеки човек разбира щастието по различен начин. Преминавайки през калейдоскопа от събития в живота си, някои хора биха посочили за щастлив деня, в който са се дипломирали, родило им се е дете или са създали семейство. За други щастието е в малките неща, които правят дните им изпълнени с красота и вълнуващи моменти. Безспорен факт е, че всички тези мигове могат да бъдат изживени още по-пълноценно, ако са съпътствани от финансово благополучие и обезпеченост. Те може да не са условие за щастие, но осигуряват независимост и свобода на избора.

Талоните на играта „Моят щастлив ден. BINGO“ на Спорт Тото са заредени с печалби за над 9 000 000 лева, които ще дадат възможност за лишено от финансови тревоги изживяване на всеки щастлив миг. Най-големият сред щастливците ще грабне 250 000 лева, други трима ще се добият с по 50 000 лева и четирима с по 20 000 лева. Играта „Моят щастлив ден. BINGO“ предлага вълнуващо пътешествие сред най-популярните символи на късмета – четирилистна детелина, калинка и подкова. Талонът е разделен на три зони. Изтриването на първата зона „ВАШИТЕ ЧИСЛА“ ще ви покаже числата, които ще ви донесат късмет. Във втората зона са разположени игрите, номерирани съответно с 1,2,3 и 4. Печелите, когато числата на един и същи ред съвпадат с тези от зона „ВАШИТЕ ЧИСЛА“. А какъв ще е размерът на печалбата, ще разберете като проследите стрелката на съответния ред. В третата зона са разположени златните подкови, обозначени като игри 5, 6 и 7.  В случай, че всички числа изписани върху някоя от подковите съвпаднат с „ВАШИТЕ ЧИСЛА“, печелите сумата от полето „ПЕЧАЛБА“.

Впуснете се в лабиринта от късметлийски символи и числа и се почувствайте щастливец с печалбите от талона „Моят щастлив ден.BINGO“. Според едно твърдение щастието с пари не се купува, но в друго се казва, че с парите може да се купи яхта, която да те отведе към щастието.  Едно е сигурно – талонът на играта „Моят щастлив ден.BINGO“  на Спорт Тото ще внесе много забавление във вашите щастливи дни.

ТОП ПЕЧАЛБИ В ТАЛОНА

Брой печалби Единична печалба Общо печалби от група Оставащи печалби*
1 250 000 лв. 250 000 лв. 1
3 50 000 лв. 150 000 лв. 2
4 20 000 лв. 80 000 лв. 4

Пълна информация за талона