Podcast

Jackpot cast

Джакпот Каст е седмично аудиопредаване на Спорт Тото. В компанията на Краси Москов и Генчо Генчев ще чуете коментар с намигване за всичко, което не трябва да пропускате от изминалата спортна седмица, ще участвате в аудио-спаринг със специалния гост на епизода, рубриката „Моят спомен“ ще ви разкрие неподозирани тайни от живота на легендите на българския спорт, а за финал ви очаква вербален пинг-понг с настоящи и бивши спортни звезди и блиц-въпросите, които те не очакват. Надали ще научите числата на тотото, но със сигурност ще разберете какво ново може да очаквате в тиражите му.

Джакпот Каст - чуйте играта. По всяко време.

Jackpot Cast 9-ТИ епизод

Добре дошли в новия 9-ти Jackpot Cast, където с голямо удоволствие и гордост ще Ви срещнем с целия звезден златен ансамбъл по художествена гимнастика на България. В пълния си блясък говорят Симона Дянкова, Мадлен Радуканова, Лаура Траатс, Стефани Кирякова и Ерика Зафирова. Как започва всичко за момичетата в този спорт, от кои гимнастички са се учили, на кого се възхищават, кои са любимите им спортове извън гимнастиката, как разработват съчетанията си и избират музиката за тях, за онлайн тренировките по време на пандемия, за приятелството, отношенията в отбора и хората, на които са благодарни българските грации, слушайте ни докрай.

Jackpot Cast 8-МИ епизод

Представяме Ви новия епизод на Jackpot Cast, където Генчо Генчев и Краси Москов ще Ви разкажат това, което сте изпуснали или пък не от света на спорта и ще Ви срещнат отново с невероятни и интересни гости. Вниманието ни днес е насочено към едно нежно и силно момиче, което успя да върне надеждата на България за успехи в един от най-трудните и красиви спортове – фигурно пързаляне. Специален гост е Александра Фейгин, която ще ни разжаже за успеха да спечели олимпийска квота, за подготовката, очакванията и представянето в Стокхолм, какво е да играеш пред празна зала, за тренировките по време на карантина, хореографията и подготовката за олимпиадата в Пекин, как прекарва свободното си време, спазва ли режим и защо не обича да слуша музика извън залата.  Приятно слушане!

Jackpot Cast 7-МИ епизод

Скъпи приятели, добре дошли в поредния 7-ми Jackpot Cast, където отново с голямо удоволствие ще си говорим за спорт, любими теми и със страхотни гости. Днес, треньорът Людмил Хаджисотиров – Удо, е специален гост, броени дни след като вдигна купата на България с водения от него баскетболен „Рилски спортист“. За убедителната победа, за подготовката, усилената работа и добрата игра. За високите очаквания и новите цели, за израстването на отбора, чуждестранните играчи и талантливите българи. 

Jackpot Cast 6-ТИ епизод

Добре дошли в епизод 6 на Jackpot Cast! Днес на фокус е волейболната легенда и настоящ президент на ВК „Левски“ (София) Владимир Николов. Ще поговорим за великолепното представяне на младежкия ни национален отбор по волейбол мъже до 17 години на Балканиадата в Сърбия. За очакванията на Владо към представянето на неговите синове на игрището, за новия дом на ВК „Левски“, за добрите резултати на отбора след откриването на залата и още много други интересни теми. 

Jackpot Cast 5-ТИ епизод

Днешният 5-ти епизод на Jackpot Cast ще премине под мотото грация и сила. Ще си говорим с изключителната Боряна Калейн, която направо взриви Русия със своите 4 медала на Гран При по художествена гимнастика. Боряна е единствената представителка , която не е от Русия и печели злато в Москва.

В рубриката „Моят спомен“ ще се върнем назад към златните години на българските ски заедно с легендата Петър Попангелов. Той ще  ни разкаже интересни истории за времето, когато зимните ни спортове са на най-високо ниво и за появилия се тогава т.н. стил „Попангелов“.

Jackpot Cast 4-ТИ епизод

В епизод 4 , след забавния разбор на темите от седмицата, като основен гост ще чуете треньора на националния отбор по баскетбол Росен Барчовски, в рубриката „Моят спомен“ гостува първата българка играла в женската NBA – Гергана Брънзова , а в „Блицкаст“ на веселите въпроси на Генчо и Краси отговарят двама легендарни български волейболисти – Николай Иванов и Евгени Иванов.

Jackpot Cast е седмичният подкаст (аудиопредаване) на Българския спортен тотализатор. В компанията на Краси Москов и Генчо Генчев ще чуете коментар с намигване за всичко, което не трябва да пропускате от изминалата спортна седмица,ще се срещнете с гостите в различните рубрики.

Jackpot Cast 3-ТИ епизод

След веселяшкия разбор на спортни теми от изминалата седмица, Краси Москов и Генчо Генчев ще Ви срещнат със скиора Алберт Попов. В един интересен разговор, той ще разкаже за предстоящите стартове от Световната купа в Банско, както и много интригуващи неща около последните си стартове, целите и мечтите му. В рубриката „Моят спомен“ легендарният футболист чаровник – Радостин Кишишев ще ни разкаже не един, не два, а три спомена от живота си. За финал в „Блицкаст“ по един много неподправен и весел начин, най-добрите български състезатели на висок скок Мирела Демирева и Тихомир Иванов с отскок ще сложат точката на Jackpot Cast епизод 3.

Jackpot Cast 2-ри епизод

В този епизод Краси и Генчо правят разбор на спортните теми от седмицата, след това ще си поговорят с Тервел Пулев. В рубриката ” Моят спомен”, спомени разказва олимпийската шампионка и председател на федерацията по биатлон Катя Дафовска, а доза усмивки за десерт ще получим от “Блицкаст” и бадминтонистките Габриела и Стефани Стоеви.

Jackpot Cast 1-ви епизод

В първия епизод очаквайте интервю с Любомир Петров – изп.директор на БСТ, в рубриката “Моят спомен” гостува Любо Ганев, а в “Блицкаст” – участват Евдокия Попадинова и Димитър Илиев – футболистка и футболист номер 1 на България за 2020 година.

Спорт Тото

Актуални Кампании