Podcast

Jackpot cast

Джакпот Каст е седмично аудиопредаване на Спорт Тото. В компанията на Краси Москов и Генчо Генчев ще чуете коментар с намигване за всичко, което не трябва да пропускате от изминалата спортна седмица, ще участвате в аудио-спаринг със специалния гост на епизода, рубриката „Моят спомен“ ще ви разкрие неподозирани тайни от живота на легендите на българския спорт, а за финал ви очаква вербален пинг-понг с настоящи и бивши спортни звезди и блиц-въпросите, които те не очакват. Надали ще научите числата на тотото, но със сигурност ще разберете какво ново може да очаквате в тиражите му.

Джакпот Каст - чуйте играта. По всяко време.

Jackpot Cast 3-ТИ епизод

След веселяшкия разбор на спортни теми от изминалата седмица, Краси Москов и Генчо Генчев ще Ви срещнат със скиора Алберт Попов. В един интересен разговор, той ще разкаже за предстоящите стартове от Световната купа в Банско, както и много интригуващи неща около последните си стартове, целите и мечтите му. В рубриката „Моят спомен“ легендарният футболист чаровник – Радостин Кишишев ще ни разкаже не един, не два, а три спомена от живота си. За финал в „Блицкаст“ по един много неподправен и весел начин, най-добрите български състезатели на висок скок Мирела Демирева и Тихомир Иванов с отскок ще сложат точката на Jackpot Cast епизод 3.

Jackpot Cast 2-ри епизод

В този епизод Краси и Генчо правят разбор на спортните теми от седмицата, след това ще си поговорят с Тервел Пулев. В рубриката ” Моят спомен”, спомени разказва олимпийската шампионка и председател на федерацията по биатлон Катя Дафовска, а доза усмивки за десерт ще получим от “Блицкаст” и бадминтонистките Габриела и Стефани Стоеви.

Jackpot Cast 1-ви епизод

В първия епизод очаквайте интервю с Любомир Петров – изп.директор на БСТ, в рубриката “Моят спомен” гостува Любо Ганев, а в “Блицкаст” – участват Евдокия Попадинова и Димитър Илиев – футболистка и футболист номер 1 на България за 2020 година.

Спорт Тото

Актуални Кампании