fbpx

Podcast

Jackpot cast

Джакпот Каст е седмично аудиопредаване на Спорт Тото. В компанията на Краси Москов и Генчо Генчев ще чуете коментар с намигване за всичко, което не трябва да пропускате от изминалата спортна седмица, ще участвате в аудио-спаринг със специалния гост на епизода, рубриката „Моят спомен“ ще ви разкрие неподозирани тайни от живота на легендите на българския спорт, а за финал ви очаква вербален пинг-понг с настоящи и бивши спортни звезди и блиц-въпросите, които те не очакват. Надали ще научите числата на тотото, но със сигурност ще разберете какво ново може да очаквате в тиражите му.

Джакпот Каст - чуйте играта. По всяко време.

Jackpot Cast 24-tИ епизод

Здравейте, спортни приятели,

Време е за епизод 24 на Jackpot Cast, който е много специален, защото ще бъде последен за този сезон. За нас беше изключително удоволствие да споделяме с Вас всичко най-интересно от света на спорта, но е време за малко почивка.

В навечерието на Олимпийските игри, в последния за този сезон епизод на любимия за Вас и за нас Jackpot Cast, Краси Москов и Генчо Генчев ще споделят отново спортните новини от изминалата седмица, които не трябва да пропускате.

Jackpot Cast 23-tИ епизод

Здравейте, приятели на спорта,

Очаква Ви един различен и както винаги интересен епизод 23 на Jackpot Cast. Специални гости днес са…нашите водещи. Страхотните Краси Москов и Генчо Генчев изпълняват желанието на своите слушатели и посвещават днешния подкаст на разговори и коментари за изминалото първенство по футбол Евро 2020, както и за триумфиращите отбори на първенството на Южна Америка – Копа Америка. Разбира се освен футбол, ще говорим за предстоящата Олимпиада, за тенис и още много, много интересни теми и новини от изминалата емоционална седмица. Не пропускайте да ни слушате и да се забавлявате с любопитните случки от света на спорта, както и да чуете ТОТО новините. Ще разберете и какво да очаквате на предстоящия Sofia Summer Fest. Не забравяйте, че с Българския Спортен Тотализатор винаги има шанс за супер печалби.

Jackpot Cast 22-РИ епизод

Здравейте, приятели, Епизод 22 на Jackpot Cast Ви очаква с уникални гости и най-интересното от света на спорта през изминалата седмица. При нас са известни знаменосци и водачи на делегациите ни на Олимпийски игри. Димо Тонев, бивш капитан на волейболния ни национален отбор, който носи знамето на Олимпиадата в Атланта през 1996г. и феноменалната Мария Гроздева, която за втори път ще носи знамето ни на предстоящата Олимпиада в Токио – за нея ще бъде 7-ма.

Jackpot Cast 21-ВИ епизод

Здравейте, приятели на спорта, Очаква Ви епизод 21 на Jackpot Cast, който отново е пълен с интересни новини, специални гости и положителни емоции. На фокус е женският ни отбор по волейбол, който спечели за втори път Златната лига и на гости ни е техният треньор Иван Петков. В рубриката „Моят спомен“, Радослав Янков, най-добрият ни състезател по сноуборд, ще ни разкаже интересни спомени от състезателния му път.

Jackpot Cast 20-ТИ епизод

Здравейте, приятели,
Светът е футбол и разбира се новият епизод 20 на Jackpot Cast е свързан изцяло с най-популярната игра. Очакват Ви много интересни срещи със специалните ни гости. Започваме с разговор с най-добрата ни жена футболист в момента – Евдокия Попадинова, а гостът в „Моят спомен“ – Пламен Николов, ще ни сподели невероятно забавни и специални спомени за шегите във великия ни отбор от първенството в САЩ през паметната 1994г.

Jackpot Cast 19-ТИ епизод

Очаква Ви новият интересен епизод 19 на Jackpot Cast. Подготвили сме Ви интригуващи спортни новини и любопитни гости. За приятната изненада в българското първенство по футбол- отборът на „Арда“ ще си говорим със старши треньора на отбора – Николай Киров. А в рубриката „Моят спомен“ ще се докоснем до първата жена олимпийска шампионка за България – невероятната състезателка по академично гребане – Здравка Йорданова.

Jackpot Cast 18-ТИ епизод

Добре дошли в епизод 18 на Jackpot Cast. Както обикновено Ви очакват страхотни гости, интересни новини и всичко, което се е случило в света на спорта през изминалата седмица. За спечелването на титлата в баскетболното ни първенство от „Левски Лукойл“ и бъдещето на отбора ще си говорим с емоционалния Тити Папазов, а в рубриката „Моят спомен“ посрещаме Нейно Величество, европейската и олимпийска шампионка, Светла Оцетова.

Jackpot Cast 17-ТИ епизод

Здравейте, скъпи приятели, Отново е време за спорт с поредния епизод 17 на Jackpot Cast. Ще ви срещнем отново със страхотни гости. В първата част се потапяме в тема плуване с младата гордост и надежда на България – 17-годишният Йосиф Миладинов, който донесе на българското мъжко плуване първи медал от европейски шампионати на 50-метров басейн. Своите спомени ще ни разкаже още един шампион – основен разпределител и бивш капитан на националния отбор по волейбол – Николай Иванов. Следете Jackpot Cast и в podcast платформите- Spotify, Apple Podcast, Google Podcast и много други.

Jackpot Cast 16-ТИ епизод

Скъпи приятели на спорта, представяме ви епизод 16 на Jackpot Cast, днес посветен изцяло от женската сила, грация и красота. В първата част Илиана Раева, председател на Българската федерация по художествена гимнастика, ще ни разкаже подробности за предстоящото Европейско първенство, което се провежда за първи път в България и ще бъде на 9-13 юни в Двореца на културата и спорта град Варна. А рубриката „Моят спомен“ е отредена отново на дама, но в един по-мъжки спорт – невероятната ни шампионка по борба Станка Златева.

Jackpot Cast 15-ТИ епизод

Здравейте, приятели!
Добре дошли в Jackpot Cast, епизод 15. Отново е време да се забавляваме с любимата ни тема, а именно спортът без маска и всичко, което се случи през изминалата седмица. Пълно е с интересни събития, макар да нямаме европейски шампиони и грандиозни постижения в спорта тази седмица. На гости ни е втората ракета в българския мъжки тенис – Димитър Кузманов, а своята съвкупност от спомени ще ни разкаже една от най-добрите ни волейболистки за всички времена- Тони Зетова.

Jackpot Cast 14-ТИ епизод

Скъпи приятели на спорта, здравейте!
 
Вие сте с епизод 14 на Jackpot Cast – подкастът, който Ви обогатява и забавлява, вдъхновява и информира за всичко важно и интересно от света на спорта. Днес гости са ни Габриела и Стефани Стоеви и Таню Киряков.

Jackpot Cast 13-ТИ епизод

Предстои епизод 13 на Jackpot Cast, отново пълен с интересни гости и стойностно съдържание от света на спорта. Днес на фокус са борба и футбол. При нас ще бъдат Петър Касабов, старши треньор на националния женски отбор по борба и бившият ни футболист от златното поколение – Златко Янков.

Jackpot Cast 12-ТИ епизод

Добре дошли в епизод 12 на Jackpot Cast, където отново сме Ви подготвили интересни гости- президентът на волейболния ЦСКА и треньорът, извел „Хебър“- Пазарджик до исторически успех, а в рубриката „Моят спомен“ ни гостува Александра Жекова- най-успешната българска сноубордистка. Подкастът на Българския спортен Тотализатор ви предлага забавни и обогатяващи минути, в които говорим открито за спорта “без маска”.

Jackpot Cast 11-ТИ епизод

Здравейте в поредния епизод 11 на Jackpot Cast, в който отново ще имаме супер интересни и харизматични гости- селекционерът на националния отбор по футбол Ясен Петров и бившият волейболен национал Евгени Иванов- Пушката.

Jackpot Cast 10-ТИ епизод

Предстои да се насладите на един олимпийски епизод 10 на Jackpot Cast. Скачаме смело в сферата на плуването, защото гостът ни днес е младата надежда в този спорт Антъни Иванов. Най-добрият български плувец ще ни разкаже за живота и тренировките в Америка, как са го променили двете години в Щатите, какво се промени в спорта по време на пандемията и защо за плуването изолацията се оказва печеливша. За предстоящото европейско първенство през месец май, готова ли е България за медал и как се развива страната ни в плувния спорт. Какви са целите и програма максимум за Олимпиадата, как се подготвя и има ли проблем с доверието между състезатели и треньори след допинг скандала.

Jackpot Cast 9-ТИ епизод

Добре дошли в новия 9-ти Jackpot Cast, където с голямо удоволствие и гордост ще Ви срещнем с целия звезден златен ансамбъл по художествена гимнастика на България. В пълния си блясък говорят Симона Дянкова, Мадлен Радуканова, Лаура Траатс, Стефани Кирякова и Ерика Зафирова. Как започва всичко за момичетата в този спорт, от кои гимнастички са се учили, на кого се възхищават, кои са любимите им спортове извън гимнастиката, как разработват съчетанията си и избират музиката за тях, за онлайн тренировките по време на пандемия, за приятелството, отношенията в отбора и хората, на които са благодарни българските грации, слушайте ни докрай.

Jackpot Cast 8-МИ епизод

Представяме Ви новия епизод на Jackpot Cast, където Генчо Генчев и Краси Москов ще Ви разкажат това, което сте изпуснали или пък не от света на спорта и ще Ви срещнат отново с невероятни и интересни гости. Вниманието ни днес е насочено към едно нежно и силно момиче, което успя да върне надеждата на България за успехи в един от най-трудните и красиви спортове – фигурно пързаляне. Специален гост е Александра Фейгин, която ще ни разжаже за успеха да спечели олимпийска квота, за подготовката, очакванията и представянето в Стокхолм, какво е да играеш пред празна зала, за тренировките по време на карантина, хореографията и подготовката за олимпиадата в Пекин, как прекарва свободното си време, спазва ли режим и защо не обича да слуша музика извън залата.  Приятно слушане!

Jackpot Cast 7-МИ епизод

Скъпи приятели, добре дошли в поредния 7-ми Jackpot Cast, където отново с голямо удоволствие ще си говорим за спорт, любими теми и със страхотни гости. Днес, треньорът Людмил Хаджисотиров – Удо, е специален гост, броени дни след като вдигна купата на България с водения от него баскетболен „Рилски спортист“. За убедителната победа, за подготовката, усилената работа и добрата игра. За високите очаквания и новите цели, за израстването на отбора, чуждестранните играчи и талантливите българи. 

Jackpot Cast 6-ТИ епизод

Добре дошли в епизод 6 на Jackpot Cast! Днес на фокус е волейболната легенда и настоящ президент на ВК „Левски“ (София) Владимир Николов. Ще поговорим за великолепното представяне на младежкия ни национален отбор по волейбол мъже до 17 години на Балканиадата в Сърбия. За очакванията на Владо към представянето на неговите синове на игрището, за новия дом на ВК „Левски“, за добрите резултати на отбора след откриването на залата и още много други интересни теми. 

Jackpot Cast 5-ТИ епизод

Днешният 5-ти епизод на Jackpot Cast ще премине под мотото грация и сила. Ще си говорим с изключителната Боряна Калейн, която направо взриви Русия със своите 4 медала на Гран При по художествена гимнастика. Боряна е единствената представителка , която не е от Русия и печели злато в Москва.

В рубриката „Моят спомен“ ще се върнем назад към златните години на българските ски заедно с легендата Петър Попангелов. Той ще  ни разкаже интересни истории за времето, когато зимните ни спортове са на най-високо ниво и за появилия се тогава т.н. стил „Попангелов“.

Jackpot Cast 4-ТИ епизод

В епизод 4 , след забавния разбор на темите от седмицата, като основен гост ще чуете треньора на националния отбор по баскетбол Росен Барчовски, в рубриката „Моят спомен“ гостува първата българка играла в женската NBA – Гергана Брънзова , а в „Блицкаст“ на веселите въпроси на Генчо и Краси отговарят двама легендарни български волейболисти – Николай Иванов и Евгени Иванов.

Jackpot Cast е седмичният подкаст (аудиопредаване) на Българския спортен тотализатор. В компанията на Краси Москов и Генчо Генчев ще чуете коментар с намигване за всичко, което не трябва да пропускате от изминалата спортна седмица,ще се срещнете с гостите в различните рубрики.

Jackpot Cast 3-ТИ епизод

След веселяшкия разбор на спортни теми от изминалата седмица, Краси Москов и Генчо Генчев ще Ви срещнат със скиора Алберт Попов. В един интересен разговор, той ще разкаже за предстоящите стартове от Световната купа в Банско, както и много интригуващи неща около последните си стартове, целите и мечтите му. В рубриката „Моят спомен“ легендарният футболист чаровник – Радостин Кишишев ще ни разкаже не един, не два, а три спомена от живота си. За финал в „Блицкаст“ по един много неподправен и весел начин, най-добрите български състезатели на висок скок Мирела Демирева и Тихомир Иванов с отскок ще сложат точката на Jackpot Cast епизод 3.

Jackpot Cast 2-ри епизод

В този епизод Краси и Генчо правят разбор на спортните теми от седмицата, след това ще си поговорят с Тервел Пулев. В рубриката ” Моят спомен”, спомени разказва олимпийската шампионка и председател на федерацията по биатлон Катя Дафовска, а доза усмивки за десерт ще получим от “Блицкаст” и бадминтонистките Габриела и Стефани Стоеви.

Jackpot Cast 1-ви епизод

В първия епизод очаквайте интервю с Любомир Петров – изп.директор на БСТ, в рубриката “Моят спомен” гостува Любо Ганев, а в “Блицкаст” – участват Евдокия Попадинова и Димитър Илиев – футболистка и футболист номер 1 на България за 2020 година.

Спорт Тото

Актуални Кампании