fbpx

Задай посоката

“Задай посоката” - промоционална кампания на програмата за лоялни клиенти
Toto-Club-Points

2 лева = 1 точка

Всеки 2 лева от числовите игри и талони на Спорт Тото предоставят една точка в Тото Клуб картата на играча.

Toto-club-draw

10 точки = 1 участие

Събрани 10 точки ви дават един шанс за участие в жребия за 4 лаптопа и 4 парични печалби по 2 000 лв.

Лятото пристига игриво и обръщайки поредния лист на календара осъзнаваме, че се намираме в средата на година, изпълнена с предизвикателства от всякакъв характер. Наистина е време да поемем руля на кораба, прекосяващ океана на нашия живот. Време е да зададем посоката. За това може да ни помогне най-новата кампания от програмата за лоялни клиенти на Български спортен тотализатор – “Задай посоката с ТОТО Клуб” , която стартира на 31.05.2021 и приключва своят курс на 30.06.2021.

За участие в нея е необходима регистрация в програмата за лоялност „ТОТО Клуб“, по един от начините посочени в Общите правила и условия. Правото да натрупва бонус точки в потребителския си профил получава всеки участвал в числовите или закупил талон от моментните лотарийни игри на БСТ на стойност равна или по-голяма от 2 лева. Събрани 10 бонус точки ще дават 1 шанс за участие в играта за спечелване на допълнителни печалби, като няма ограничения в събирането на бонус точки. Промоционалните награди на кампанията „Задай посоката с Тото Клуб“ ще бъдат общо 8 бр. парични и предметни печалби. Късметлиите ще бъдат изтеглени на 04.07.2021 в предаването на Спорт Тото, като изтеглените номера на картите за лоялност ще бъдат публикувани на интернет и Facebook страниците на

ТОТО КЛУБ

Предимства на програмата за лоялност

Toto-Club-Points

Участвате със своите залози без да заплащате допълнително за участие в жребия на кампанията.

toto-and-sratch

Точки в кампанията се трупат от всички числови игри и талони на Спорт Тото, независимо дали са печеливши.

winner

Теглене на печелившите е чрез жребий в края на кампанията. Печалбите се разпределят гарантирано.

Как да трупаме точки в Тото Клуб на сайта www.toto.bg

Всички потебители на www.toto.bg, могат да се включат в програмата за лоялност ТОТО КЛУБ, което им дава възможност да участват в различните промоционални кампании с бонус печалби. За целта е необходимо да имат валидна регистрация на сайта и да изпълнят стъпките от видеото.

Потребителите на сайта, които притежават пластики на вече издадени карти от Тото Пункт, след активацията в сайта имат възможност да виждат точките натрупани онлайн и от обектите на Спорт Тото. Системата валидира онлайн профила и действителния притежател на пластиката по ЕГН.

Как мога да получа карта Тото Клуб?

Винаги може да получите своята безплатна Тото Клуб карта в наш тото пункт. За участие в кампанията, трябва да сте пълнолетен български гражданин. За получаване на картата се попълва заявление. Формулярът може да бъде изтеглен по-долу и предоставен в най-удобния за Вас наш обект.

Винаги предоставяйте Вашата Тото Клуб карта преди да направите залог в Тото Пункт, за да натрупвате точки от талоните и числовите ни игри.

Колкото повече бонус точки притежавате, с толкова по-големи шансове за печалби разполагате.

Новини

Актуални новини от спорт тото

Бъдете винаги информирани за тиражите и предстоящите събития на Спорт Тото.