fbpx

Вдигни Високо Летвата

“Вдигни високо летвата” - промоционална кампания на програмата за лоялни клиенти
Toto-Club-Points

2 лева = 1 точка

Всеки 2 лева от числовите игри и талони на Спорт Тото предоставят една точка в Тото Клуб картата на играча.

Toto-club-draw

10 точки = 1 участие

Събрани 10 точки ви дават един шанс за участие в жребия за 3 парични печалби по 2 000 лв. и 4 парични печалби по 1 000 лв..

Светът тупти в ритъма на спортните постижения на едни от най-добрите световни атлети. Всеки от нас се изпълва с вълнение кой ще вдигне купата, кой ще има късмета да целуне заветният медал след толкова много месеци, посветени на спортна подготовка. Изпълнени с плам от Олимпийските игри и Европейското първенство от футбол, всички ставаме свидетели на изключителен спортен дух, сила, упоритост и умения. Ние, от Българският Спортен Тотализатор също осъзнаваме колко уникални са тези победи, ето защо работим с цел да подпомагаме развитието на културата и спорта в България. Но вие също имате възможност да го направите, като участвате в числовите и моментните лотарийни игри на БСТ. Освен това, регистрирайки се в програмата за лоялност „ТОТО Клуб“, имате възможност да натрупвате бонус точки. В рамките на промоционалната кампания “Вдигни високо летвата с ТОТО Клуб”, която ще се проведе между 01.07.2021 – 31.08.2021, всеки 2 лева инвестирани в залог или закупен билет, носят 1 бонус точка. Събрани 10 бонус точки гарантират участие в жребия 3 печалби по 2000 лв., всяка и 4 печалби по 1000 лв., всяка.

Няма ограничение в събирането на точки, а повече подробности могат да бъдат открити в Общите правила и условия. Тегленето на печелившите ще се извърши чрез жребий на 05.09.2021 г. в предаването на Спорт Тото, като късметлийските номера на картите за лоялност ще бъдат публикувани на интернет и Facebook страниците на Спорт Тото.

ТОТО КЛУБ

Предимства на програмата за лоялност

Toto-Club-Points

Участвате със своите залози без да заплащате допълнително за участие в жребия на кампанията.

toto-and-sratch

Точки в кампанията се трупат от всички числови игри и талони на Спорт Тото, независимо дали са печеливши.

winner

Теглене на печелившите е чрез жребий в края на кампанията. Печалбите се разпределят гарантирано.

Как да трупаме точки в Тото Клуб на сайта www.toto.bg

Всички потебители на www.toto.bg, могат да се включат в програмата за лоялност ТОТО КЛУБ, което им дава възможност да участват в различните промоционални кампании с бонус печалби. За целта е необходимо да имат валидна регистрация на сайта и да изпълнят стъпките от видеото.

Потребителите на сайта, които притежават пластики на вече издадени карти от Тото Пункт, след активацията в сайта имат възможност да виждат точките натрупани онлайн и от обектите на Спорт Тото. Системата валидира онлайн профила и действителния притежател на пластиката по ЕГН.

Как мога да получа карта Тото Клуб?

Винаги може да получите своята безплатна Тото Клуб карта в наш тото пункт. За участие в кампанията, трябва да сте пълнолетен български гражданин. За получаване на картата се попълва заявление. Формулярът може да бъде изтеглен по-долу и предоставен в най-удобния за Вас наш обект.

Винаги предоставяйте Вашата Тото Клуб карта преди да направите залог в Тото Пункт, за да натрупвате точки от талоните и числовите ни игри.

Колкото повече бонус точки притежавате, с толкова по-големи шансове за печалби разполагате.

Новини

Актуални новини от спорт тото

Бъдете винаги информирани за тиражите и предстоящите събития на Спорт Тото.