fbpx

Празничен полусезон с тото клуб

“Празничен полусезон с Тото Клуб” - промоционална кампания на програмата за лоялни клиенти
Toto-Club-Points

2 лева = 1 точка

Всеки 2 лева от числовите игри и талони на Спорт Тото предоставят една точка в Тото Клуб картата на играча.

Toto-club-draw

10 точки = 1 участие

Събрани 10 точки ви дават един шанс за участие в жребия за парични печалби по 500 лв., 1 000 лв., 2 000 лв. и 3 000 лв.

Светът се завъртя – в края на годината сме, а всички се вълнуваме за предстоящото Световно първенство по футбол в Катар. Тази година, празниците ще бъдат погледнатипрез призмата на футболната надпревара, а победите ще могат да бъдат включени в списъка с подаръци, отправен към Дядо Коледа. Когато дори декември може да сипозволи да проблясва допълнително от искрите, прехвърчащи в световното спортносъревнование, то означава, че ни очаква един наистина незабравим сезон. В такивавремена, най-доброто решение е да заложите на надежден партньорза предстоящитепразнични дни, или дори без поводзарадвайте своите близки и приятели с икониченфиш или талон от Държавна лотария. За да извлечете максимума от ситуацията, незабравяйте да регистрирате покупката си в промоционалната кампания на програматаза лоялни клиенти Празничен полусезон с Тото Клуб. Тя стартира на 19.11.2022 г. и щепродължи до 23:59 в последния ден на декември – 31.12.2022г. 

Всички регистрирали се в “ТОТО Клуб” могат да натрупва в потребителския си профил неограничен брой бонус точки в рамките на промоционалният период, като всеки участник, който е направил залог в числовите игри на БСТ, а именно “ТОТО 2 – 6/49“,” ТОТО 2 – 5/35“, „ТОТО 2 – 6/42“, „ТОТО 2 – Рожден ден“, „ТОТО 2 – Зодиак“, както и в „Тото 1 –12 тип 1х2“, „Тото 1 – 13 срещи“, „Тото 1 – 10 от 10“, и придружаващата ги игра „ТОТО ДЖОКЕР“ или е закупил талон от моментните лотарийни игри на Държавна лотария на стойност равна или по-голяма от 2 /два/ лева, ще има възможност да натрупва в потребителския си профил по 1 бонус точка за всеки 2 /два/ лева покупка. Събрани 10 бонус точки ще дават 1 шанс да грабнете някоя от 12 допълнителни празнични печалби:  

  • 1 печалба х 3000 лева;
  • 2 печалби х 2000 лева всяка;
  • 4 печалби х 1000 лева всяка;
  • 5 печалби х 500 лева всяка; 

Тегленето на печелившите ще се извърши чрез жребий на 05.01.2023 г. в предаването на Спорт Тото, като печелившите номера на картите за лоялност ще бъдат публикувани на сайта и Facebook страниците на Спорт Тото.

ТОТО КЛУБ

Предимства на програмата за лоялност

Toto-Club-Points

Участвате със своите залози без да заплащате допълнително за участие в жребия на кампанията.

toto-and-sratch

Точки в кампанията се трупат от всички числови игри и талони на Спорт Тото, независимо дали са печеливши.

winner

Теглене на печелившите е чрез жребий в края на кампанията. Печалбите се разпределят гарантирано.

ТОТО КЛУБ

Отминали кампании

Как да трупаме точки в Тото Клуб на сайта www.toto.bg

Всички потебители на www.toto.bg, могат да се включат в програмата за лоялност ТОТО КЛУБ, което им дава възможност да участват в различните промоционални кампании с бонус печалби. За целта е необходимо да имат валидна регистрация на сайта и да изпълнят стъпките от видеото.

Потребителите на сайта, които притежават пластики на вече издадени карти от Тото Пункт, след активацията в сайта имат възможност да виждат точките натрупани онлайн и от обектите на Спорт Тото. Системата валидира онлайн профила и действителния притежател на пластиката по ЕГН.

Как мога да получа карта Тото Клуб?

Винаги може да получите своята безплатна Тото Клуб карта в наш тото пункт. За участие в кампанията, трябва да сте пълнолетен български гражданин. За получаване на картата се попълва заявление. Формулярът може да бъде изтеглен по-долу и предоставен в най-удобния за Вас наш обект.

Винаги предоставяйте Вашата Тото Клуб карта преди да направите залог в Тото Пункт, за да натрупвате точки от талоните и числовите ни игри.

Колкото повече бонус точки притежавате, с толкова по-големи шансове за печалби разполагате.

Новини

Актуални новини от спорт тото

Бъдете винаги информирани за тиражите и предстоящите събития на Спорт Тото.