fbpx

Есента е тук, изпълнена с обещанията на новите предизвикателства

Есента е интересен период от годината – всеки ден е изпълнен с частица от вече отминаващото горещо лято, поело по въздушната магистрала на сбогуването. Есента е изпълнена с планове и обещания, а есенните дни преоткриват забравените от нас стремежи.

Първият уикенд на септември неочаквано ни донесе няколко изненади: на стадиона “Артемио Франки” във Флоренция, Италия и България завършиха наравно 1:1 в квалификация за Световното първенство. Това беше и първият мач на Италия след като станаха шампиони на ЕВРО 2020 това лято. Дали ще успеем да видим името на България сред участниците в Световното първенство по футбол през 2022 в Катар? Или отборът ни ще продължи злочестото присъствие в списъка на отпадналите? Една подобна поредица вече беше прекъсната в друга точка на нашата планета – в Техеран, българският отбор спечели сребърен медал в  Световното първенство по волейбол за юноши до 19 години. Въпреки, че златото заслужено отиде при Полша след като победиха нашите млади надежди с 0:3 гейма (20:25;19:25 и  отново 19:25), поглеждайки назад във времето се оказва, че последно сме печелили медали в първенството при подрастващите преди цели 18 години. Златното шампионско място пък е било още по-отдавна – през далечната 1991 г. в Кайро, когато капитан на отбора е бил настоящият треньор Мартин Стоев. Тогава той е обявен за най-добър волейболист на турнира.

Това лято светът показа, че може да надскочи себе си и Летните олимпийски игри в Токио се проведоха без публика. Но всички станахме свидетели на въвеждането на няколко нови спорта, сред които, за съжаление, не се нареди паркура. За да докаже своите сериозни амбиции, Международната федерация по гимнастика реши да стартира провеждането на Световна купа по паркур. Между 9-ми и 12-ти септември в пространството пред зала 6 на НДК ще се проведе първата за новия олимпийски цикъл световна купа в най-новата гимнастическа дисциплина, а президентът на Международната федерация по гимнастика Моринари Ватанабе и почти целият Изпълнителен комитет на централата ще бъдат официални гости. В надпреварата ще се включат над 75 състезатели от над 23 държави, а България ще бъде представена от Стела Паунова, Мартин Димитров, Йоан Досев, Алек Раев и Лъчезар Захариев. Не трябва да забравяме, че двигател за развитието на дисциплината в България е именно легендата ни в гимнастиката Йордан Йовчев.

Друга спортна легенда се появява и в новите визии на Българския Спортен Тотализатор – Димитър Пенев ни напомня, че само онзи, който играе,  има шанс за победа. Очаква се прогнозният джакпотът за тираж 72 в играта Тото 2 – 6/49 да достигне великолепната сума от 4 350 000 лв., а натрупаната сума в джакпота на играта Тото 2 – 6/42 е над 1 300 000 лв. Не пропускайте да изпробвате и късмета си в най-новите моментни лотарийни игри Шампионска кръстословица 2 и CASH.

Независимо дали предпочитате тях или иконичните фишове, няма да сгрешите ако се включите и в програмата за лоялни клиенти ТОТО Клуб. Най-новата й кампания „Есенен полусезон с чичо Митко“ вече започна и ще продължи до 31.10.2021 . В нея, всеки направил своята регистрация в ТОТО Клуб и натрупал необходимия брой бонус точки в профила си има възможност да се включи в играта за спечелване на три награди, всяка в размер от 2000 лева, три печалби от по 1500 лева всяка и още три награди от по 1000 лева. Повече за условията на кампанията можете да научите на сайта action.toto.bg.

СПОРТ ТОТО – ние винаги даваме повече!

ИГРАЙ ОНЛАЙН