fbpx

Есенен полусезон с чичо Митко

“Есенен полусезон с чичо Митко” - промоционална кампания на програмата за лоялни клиенти
Toto-Club-Points

2 лева = 1 точка

Всеки 2 лева от числовите игри и талони на Спорт Тото предоставят една точка в Тото Клуб картата на играча.

Toto-club-draw

10 точки = 1 участие

Събрани 10 точки ви дават един шанс за участие в жребия за 3 парични печалби по 2 000 лв., 3 парични печалби по 1 500 лв. и 3 парични печалби по 1 000 лв..

Последните мигове на лятото отлитат неусетно, а мечтите ни дърпат да поемем по пътеките на следващите успехи и планове. Настъпва моментът, в който да посрещнем предизвикателствата на новия есенен сезон. Както в спорта, така и в живота, за постигането на най-добрите резултати са необходими подходяща подготовка, ангажираност към процеса и устрем към победата. Но ако за тях, до голяма степен, можем да разчитаме на самите себе си, то за да изготвим най-добрата стратегия ще ни трябва помощ от някой изключително опитен стратег. Ето защо, в най-новата кампания на Българския Спортен Тотализатор се включва легендарния футболен специалист Димитър Пенев. С типичното си чувство за хумор, той дава своите ценни съвети за есенният полусезон на всички, които желаят да се влязат в „отбора“ от лоялни клиенти на Спорт Тото.

Промоционалната кампания на БСТ „Есенен полусезон с чичо Митко“ ще се проведе в периода между 01.09.2021 – 31.10.2021 и в нея, всеки регистрирал се в ТОТО Клуб има възможност да се включи в играта за спечелване на три награди, всяка в размер от 2000 лева, три печалби от 1500 лева всяка и още три награди от по 1000 лева

Регистриралите се в “ТОТО Клуб” могат да трупат неограничен брой бонус точки в рамките на промоционалният период, като всеки участник, който е направил залог в числовите игри на БСТ, а именно „Тото 1 –12 тип 1х2“, „Тото 1 – 13 срещи“, „Тото 1 – 10 от 10“, „ТОТО 2 – 6/42“, „ТОТО 2 – Рожден ден“, „ТОТО 2 – Зодиак“ и придружаващата ги игра „ТОТО ДЖОКЕР“ или е закупил талон от моментните лотарийни игри на БСТ на стойност равна или по-голяма от 2 лв. ще има възможност да натрупва в потребителския си профил по 1 бонус точка за всеки 2 лева покупка. Събрани 10 бонус точки ще дават 1 шанс да грабнете някоя от страхотните награди. Тегленето на печелившите ще се извърши чрез жребий на 04.11.2021 г. в предаването на Спорт Тото, като изтеглените спечелили номера на картите за лоялност ще бъдат публикувани на интернет и Facebook страниците на БСТ.

Не забравяйте, че с всеки направен залог или покупка на моментна лотарийна игра подпомагате развитието на културата и спорта в България.

ТОТО КЛУБ

Предимства на програмата за лоялност

Toto-Club-Points

Участвате със своите залози без да заплащате допълнително за участие в жребия на кампанията.

toto-and-sratch

Точки в кампанията се трупат от всички числови игри и талони на Спорт Тото, независимо дали са печеливши.

winner

Теглене на печелившите е чрез жребий в края на кампанията. Печалбите се разпределят гарантирано.

Как да трупаме точки в Тото Клуб на сайта www.toto.bg

Всички потебители на www.toto.bg, могат да се включат в програмата за лоялност ТОТО КЛУБ, което им дава възможност да участват в различните промоционални кампании с бонус печалби. За целта е необходимо да имат валидна регистрация на сайта и да изпълнят стъпките от видеото.

Потребителите на сайта, които притежават пластики на вече издадени карти от Тото Пункт, след активацията в сайта имат възможност да виждат точките натрупани онлайн и от обектите на Спорт Тото. Системата валидира онлайн профила и действителния притежател на пластиката по ЕГН.

Как мога да получа карта Тото Клуб?

Винаги може да получите своята безплатна Тото Клуб карта в наш тото пункт. За участие в кампанията, трябва да сте пълнолетен български гражданин. За получаване на картата се попълва заявление. Формулярът може да бъде изтеглен по-долу и предоставен в най-удобния за Вас наш обект.

Винаги предоставяйте Вашата Тото Клуб карта преди да направите залог в Тото Пункт, за да натрупвате точки от талоните и числовите ни игри.

Колкото повече бонус точки притежавате, с толкова по-големи шансове за печалби разполагате.

Новини

Актуални новини от спорт тото

Бъдете винаги информирани за тиражите и предстоящите събития на Спорт Тото.