fbpx

Празнични мечти 2021 (приключила)

“Празнични мечти” - промоционална кампания на програмата за лоялни клиенти
Toto-Club-Points

2 лева = 1 точка

Всеки 2 лева от числовите игри и талони на Спорт Тото предоставят една точка в Тото Клуб картата на играча.

Toto-club-draw

10 точки = 1 участие

Събрани 10 точки ви дават един шанс за участие в жребия за 4 парични печалби по 1 000 лв., 4 парични печалби по 1 500 лв., 2 парични печалби по 2 000 лв. и по една парична печалба от по 2 500 лв. и 3 000 лв.

Настъпи ли ноември месец, неволно започваме да “опаковаме” голяма част от мислите си със златиста хартия и копринена панделка. Въпросът какво да подарим на близките ни любими хора започва да превзема свободното ни време, а докато изпълняваме тази трудоемка мисия, от всеки ъгъл струят светлини и се усеща ароматът на канела. Тези празници са толкова специални, така дългоочаквани, изпълнени с толкова доброта и сбъднати мечти. Но в мисълта си за другите, понякога пропускаме себе си. Ето защо, Българският Спортен Тотализатор е създал  своята програма за лоялни клиенти – за да имат възможност за допълнителни печалби с всяка своя игра. Кампанията “ПРАЗНИЧНИ МЕЧТИ с ТОТО Клуб” ще се проведе в рамките на най-специалните месеци от годината – тя ще стартира на 01.11.2021 и ще продължи до самият ѝ край, а именно 31.12.2021. В нея ще могат да се включат всички почитатели на игрите на тотализатора, които притежават карта “ТОТО КЛУБ” и са направили залог или покупка на моментна лотарийна игра на стойност равна или над 2 лева. Всяка покупка от 2 лева донася 1 бонус точка, а всеки 10 бонус точки е 1 шанс за участие в жребия, за спечелването на атрактивните печалби, които подобно на месеците от годината, са 12 на брой, всяка на стойност от 1000 -3000 лв. А като корона на успешната 2021, вечерта преди да посрещнем Новата година, в тираж 103 на играта 6/49 ще бъде изтеглен и един печеливш, който ще се сдобие с нов спортен автомобил.  Числовите игри са любими на мнозина, ето защо няма ограничение за събиране на точки.

Тегленето на кампанийните печалби ще се извърши чрез жребий на 06.01.2022 г. в предаването на Спорт Тото, като печелившите номера на картите за лоялност ще бъдат публикувани на интернет и Facebook страниците на БСТ.

За да са още по-светли празниците, знайте, че с всеки направен залог или покупка на моментна лотарийна игра подпомагате развитието на културата и спорта в България.

ТОТО КЛУБ

Предимства на програмата за лоялност

Toto-Club-Points

Участвате със своите залози без да заплащате допълнително за участие в жребия на кампанията.

toto-and-sratch

Точки в кампанията се трупат от всички числови игри и талони на Спорт Тото, независимо дали са печеливши.

winner

Теглене на печелившите е чрез жребий в края на кампанията. Печалбите се разпределят гарантирано.

ТОТО КЛУБ

Отминали кампании

Как да трупаме точки в Тото Клуб на сайта www.toto.bg

Всички потебители на www.toto.bg, могат да се включат в програмата за лоялност ТОТО КЛУБ, което им дава възможност да участват в различните промоционални кампании с бонус печалби. За целта е необходимо да имат валидна регистрация на сайта и да изпълнят стъпките от видеото.

Потребителите на сайта, които притежават пластики на вече издадени карти от Тото Пункт, след активацията в сайта имат възможност да виждат точките натрупани онлайн и от обектите на Спорт Тото. Системата валидира онлайн профила и действителния притежател на пластиката по ЕГН.

Как мога да получа карта Тото Клуб?

Винаги може да получите своята безплатна Тото Клуб карта в наш тото пункт. За участие в кампанията, трябва да сте пълнолетен български гражданин. За получаване на картата се попълва заявление. Формулярът може да бъде изтеглен по-долу и предоставен в най-удобния за Вас наш обект.

Винаги предоставяйте Вашата Тото Клуб карта преди да направите залог в Тото Пункт, за да натрупвате точки от талоните и числовите ни игри.

Колкото повече бонус точки притежавате, с толкова по-големи шансове за печалби разполагате.

Новини

Актуални новини от спорт тото

Бъдете винаги информирани за тиражите и предстоящите събития на Спорт Тото.