fbpx

Снежна олимпиада с Тото Клуб

“Снежна олимпиада с Тото Клуб” - промоционална кампания на програмата за лоялни клиенти
Toto-Club-Points

2 лева = 1 точка

Всеки 2 лева от числовите игри и талони на Спорт Тото предоставят една точка в Тото Клуб картата на играча.

Toto-club-draw

10 точки = 1 участие

Събрани 10 точки ви дават един шанс за участие в жребия за 5 парични печалби по 500 лв., 4 парични печалби по 700 лв., 3 парични печалби по 1 000 лв., 2 парични печалби по 2 100 лв. и една парична печалба от 2 500 лв.

2022 година пристига с нови обещания, надежди и мечти. След като последната минута на предходната година изтече, еуфорията продължава за един кратък миг и след това предстои очакване. На изток, обаче, годината продължава до началото на февруари, като според китайския хороскоп, 2022 г. ще попадне под знака на Водния Тигър. И въпреки, че азиатската държава се намира на голямо разстояние от нас, то точно тогава всички спортни фенове ще обърнат внимание към нея, защото е време за Зимната олимпиада в Пекин. Българският спортен тотализатор подкрепя участието на нашите спортни надежди на най-голямата световна зимна надпревара и се надява те да се завърнат у дома след участието си като истински победители. С вашето участие в числовите и моментните лотарийни игри, Вие – феновете – също спомагате за тази кауза, защото от години част от печалбата на БСТ се разпределя към спорта, културата и образованието в България.

Но освен възможността за печалба, подкрепа и уникалното усещане за адреналин, участието в игрите на Спорт ТОТО крие и още една възможност. От 01.01.2022 г. стартира промоционалната капания от програмата за лоялни клиенти на Български спортен тотализатор “Снежна Олимпиада с Тото Клуб”. Тя ще продължи до 28.02.2022 г. и за участие в нея, е необходима регистрация в програмата за лоялност „ТОТО КЛУБ“. След това регистрирайте всяка покупка на стойност или над 2.00 лева, независимо дали сумата е вложена в числовите или лотарийни игри на БСТ. По този начин се стартира натрупването на бонус точки, а всеки 10 бонус точки са равностойни на една възможност за участие в играта за спечелване на допълнителни парични печалби.  Натрупването на бонус точки е неограничено, а тегленето на печелившите ще се извърши чрез жребий на 06.03.2022 г. в предаването на Спорт Тото, както и в страниците на БСТ във Facebook и action.toto.bg. Печелившите номера на картите за лоялност ще бъдат публикувани на интернет страницата на БСТ. Повече подробности могат да бъдат открити в Общите правила и условия.

ТОТО КЛУБ

Предимства на програмата за лоялност

Toto-Club-Points

Участвате със своите залози без да заплащате допълнително за участие в жребия на кампанията.

toto-and-sratch

Точки в кампанията се трупат от всички числови игри и талони на Спорт Тото, независимо дали са печеливши.

winner

Теглене на печелившите е чрез жребий в края на кампанията. Печалбите се разпределят гарантирано.

Как да трупаме точки в Тото Клуб на сайта www.toto.bg

Всички потебители на www.toto.bg, могат да се включат в програмата за лоялност ТОТО КЛУБ, което им дава възможност да участват в различните промоционални кампании с бонус печалби. За целта е необходимо да имат валидна регистрация на сайта и да изпълнят стъпките от видеото.

Потребителите на сайта, които притежават пластики на вече издадени карти от Тото Пункт, след активацията в сайта имат възможност да виждат точките натрупани онлайн и от обектите на Спорт Тото. Системата валидира онлайн профила и действителния притежател на пластиката по ЕГН.

Как мога да получа карта Тото Клуб?

Винаги може да получите своята безплатна Тото Клуб карта в наш тото пункт. За участие в кампанията, трябва да сте пълнолетен български гражданин. За получаване на картата се попълва заявление. Формулярът може да бъде изтеглен по-долу и предоставен в най-удобния за Вас наш обект.

Винаги предоставяйте Вашата Тото Клуб карта преди да направите залог в Тото Пункт, за да натрупвате точки от талоните и числовите ни игри.

Колкото повече бонус точки притежавате, с толкова по-големи шансове за печалби разполагате.

Новини

Актуални новини от спорт тото

Бъдете винаги информирани за тиражите и предстоящите събития на Спорт Тото.