fbpx

Печалби плюс – Световна купа Банско

Не пропускайте живото предаване от гр. Банско, по случай Световната купа Банско.

Печалби плюс

СВЕТОВНА КУПА В БАНСКО

Емоции, спортен дух и много изненади ви очакват в Банско - със Спорт Тото!

В разгара на активния ски сезон и едновременно със старта на Световната купа по ски, Спорт Тото Ви предизвиква да се включите в кампанията „Печалби плюс – Световна купа Банско“. По време на нея, 5 специално определени лотарийни талона могат да ви донесат множество печалби, а за един от непечалившите участниците месецът на виното и любовта ще приключи още по-щастливо – с чисто нов автомобил ФОРД ФИЕСТА! Кампанията стартира от 8 февруари и ще продължи до 26-ти. Регистрирайте непечелившите талони на lottery.toto.bg.

На 27 февруари, събота, жителите и гостите на Банско ще могат да присъстват на живо на тегленето на голямата награда – автомобил. Освен него са подготвени допълнителни чудесни награди във вид на томбола, в която могат да участват всички. Веселото настроение и незабравимите моменти са гарантирани за присъстващите.
Стартираме точно в 14:00 часа, пред тото пункта на ДП БСТ гр. Банско, а Генчо Генчев – познат на цяла България, като Инспектор NJOY, ще насърчава желаещите да опитат късмета си. Очакваме ви!

Печалби плюс

Как да регистрирате непечеливш талон?

1. Влизате в lottery.toto.bg и избирате “Регистрирай код”

2. Избирате бутон “Регистрирай се” и попълвате данните си.

3. Попълвате “Код Печалба” на непечелившия талон

4. Кода е регистриран. Можете да видите регистрираните кодове в секцията “Моите кодове”

Новини

Актуални новини от спорт тото

Бъдете винаги информирани за тиражите и предстоящите събития на Спорт Тото.