Печалби плюс

СВЕТОВНА КУПА В БАНСКО

Емоции, спортен дух и много изненади ви очакват в Банско - със Спорт Тото!

В разгара на активния ски сезон и едновременно със старта на Световната купа по ски, Спорт Тото Ви предизвиква да се включите в кампанията „Печалби плюс – Световна купа Банско“. По време на нея, 5 специално определени лотарийни талона могат да ви донесат множество печалби, а за един от непечалившите участниците месецът на виното и любовта ще приключи още по-щастливо – с чисто нов автомобил ФОРД ФИЕСТА! Кампанията стартира от 8 февруари и ще продължи до 26-ти. Регистрирайте непечелившите талони на lottery.toto.bg.

На 27 февруари, събота, жителите и гостите на Банско ще могат да присъстват на живо на тегленето на голямата награда – автомобил. Освен него са подготвени допълнителни чудесни награди във вид на томбола, в която могат да участват всички. Веселото настроение и незабравимите моменти са гарантирани за присъстващите.
Стартираме точно в 14:00 часа, пред тото пункта на ДП БСТ гр. Банско, а Генчо Генчев – познат на цяла България, като Инспектор NJOY, ще насърчава желаещите да опитат късмета си. Очакваме ви!

Дни
Часове
Минути
Секунди

РЕГИСТРИРАЙ ТАЛОН

Печалби плюс

Как да регистрирате непечеливш талон?

1. Влизате в lottery.toto.bg и избирате “Регистрирай код”

2. Избирате бутон “Регистрирай се” и попъвате данните си.

3. Попълвате “Код Печалба” на непечелившия талон

4. Кода е регистриран. Можете да видите регистрираните кодове в секцията “Моите кодове”

УЧАСТВАЙ В 16-ТИ ТИРАЖ

Дни
Часове
Минути
Секунди