fbpx

Осем клуба издигнаха Димитър Бербтов за президент на БФС

Димитър Бербатов

Осем български клуба официално издигнаха кандидатурата на Димитър Бербатов за президент на Българския футболен съюз.

Сред тези отбори е столичният гранд ЦСКА, както и другият български клуб в кариерата на Бербатов – родният му Пирин от Благоевград.

Другите клубове, изидигащи кандидатурата му, са още елитният Берое, както и аматьорските Беласица (Петрич), Места (Хаджидимово), Победа 13, Ком (Берковица) и Локомотив (Каспичан).

Конгресът за избор на нов президент на БФС е насрочен за 12 окмтоври от 10 часа, като се очаква сериозна битка между кандидатурата на Бербатов и тази на дългогодишният президент Борислав Михайлов.

“Приятели на българския футбол и съмишленици на идеята за #рЕволюция, назря моментът да обявим ОФИЦИАЛНО:

Димитър Бербатов е кандидат за поста президент на Българския футболен съюз! Кандидатурата е издигната от отборите на ПФК ЦСКА (София), ПФК “Берое” (Стара Загора), ПФК “Пирин” (Благоевград), ФК “Места” (Хаджидимово), ОФК “Беласица” (Петрич), ФК “Победа 13”, ФК “Ком” (Берковица) и ФК “Локомотив” (Каспичан)!

Смятам да продължим кампанията си така, както се представях на терена и както смятам да ръководим БФС – честно, открито и в духа на феърплея. Само така може да се справим с наложените сенчести практики и да направим всичко възможно за едно по-добро бъдеще на българския футбол – ЗАЕДНО”, написаха от екипа на Бербатов.