fbpx

Меси през сълзи се сбогува с Барселона

Лионел Меси, Аржентина

Лионел Меси се сбогува с Барселона. Аржентинската мегазвезда даде прощална пресконференция на стадион “Камп Ноу” и не сдържа сълзите си, преди словото, с което се раздели с клуба.

Меси бе приветстван от стотици привърженици на Барселона пред стадиона, а от клуба бяха изложили всички 35 трофея, които Меси спечели през забележителната си кариера в Барселона.

“Имах хубави моменти, също лоши. Дадох всичко за този клуб и за тази фланелка от първия ден, в който пристигнах до последния. Тръгвам си повече от доволен. Бих искал да се сбогувам с феновете по този начин, да получа едни последни овации. Толкова ми липсваха по време на пандемията. Представях си пълен стадион, но ситуацията не го позволява. Искам да благодаря за цялата обич през тези години.

 Любовта на хората винаги беше една и съща и аз я чувствах през цялото време. Надявам се един ден да мога да се върна в този клуб, по какъвто и да е начин”, каза Меси във встъпителното си слово, след което присъстващите в залата, сред които част от съотборниците му в Барса, го възнаградиха с бурни аплодисменти.