fbpx

“Левски” най-сетне подписа с трима от основните си играчи

Борислав и Радослав Цоневи продължиха договорите си с Левски с една година, написаха от клуба.

Двамата са сред основните играчи на тима, като до този момент Боби има общо 52 мача и 11 гола, а Ради 63 мача и 5 гола за първия тим.

Левск изказва своето признание и благодарност на братя Цоневи, че останаха верни на любимия си клуб в един от най-тежките му периоди и им пожелава много бъдещи щастливи мигове със “синята” фланелка.

С клуба подписа и друг от играчите, които тренираха въпреки кризата и неполучените заплати – Андриан Краев.

Днес бе и последният работен ден в клуба на изпълнителният директор Павел Колев, който сподели:

“Няма съществена промяна по финансите. Може да се обърнем назад и да кажем, че сме обслужили всички задължения към наши бивши футболисти. Левски може да гледа напред. Голяма част от заплатите на настоящите футболисти са изплатени. Бивши треньори на влизат в тази графа. С тях ще се разговаря за споразумения. Ще гледаме спокойно напред и за по-широко сътрудничество с Palms Bet.

По-конкретно по футболните въпроси трябва да ви отговори друг. Имаме необходимия брой професионални футболисти. Няма пречки. Спортно-технически не е в моята компетенция. Стана дума за нови футболисти, коментирано е. Когато има яснота, ще бъдете информирани веднага.

Тези 2,5 години си ги броя за 20 трудов стаж. Истинско чудо е, че Левски го има. Знаем на кого се дължи. Това е клуб, който има уникална идентичност. Няма аналог в България. Най-лошото е зад гърба ни. Може да се гледа с оптимизъм. След период на стабилизация Левски ще се върне там, където му е мястото – на върха.

Разговори със спонсори има. Някои са доста конкретни. Основно търсехме стратегически инвеститор за клуба, както и рекламни партньорства. Това са различни неща. Спрямо рекламните партньорства оценката за свършеното е най-много добър 3.50. Беше извършен огромен обем от работа. Бъдещето на Левски е добро. Спокоен съм. Смятам, че най-лошото мина.”