fbpx

Легендата Моци е новият технически директор на Лудогорец

Козмин Моци

Козмин Моци, който прекрати състезателната си кариера, вече ще се изявява на ново поприще. Легендата на Лудогорец официално бе представен като техинически директор на разградския клуб, където игра близо десетилетие – от 2012 до 2021 година.

36-годишният румънец записа 296 мача за “орлите”, спечели 9 титли на страната, игра в групите както на Шампионската лига, така и на Лига Европа и има трибуна на свое име на стадиона в Разград.

“Когато Лудогорец сложи звездата на емблемата, ще се откажа. Това го казах още преди време. Беше лесно, защото мислех за отказването от много време. Взех добро решение. Тежко ми е в началото, защото от 20 години правя едно и също. Сега работата е малко различна, но искам да постигна същите успехи като технически директор в Лудогорец, колкото като футболист”, пък бе коментарът на Моци.

Междувременно бяха представени и две нови попълнения в редиците на Лудогорец – Серджио Падт, който е вратар и идва от нидерландския Грьонинген, както и Клод Гонсалвеш, португалски халф, пристигащ от Жил Висенте в родината си.