fbpx

Podcast

Културна пропаганда

Културата под различен ъгъл с Йоанна Темелкова. Подкастът, който Ви среща с вълнуващи хора от света на културата и изкуството.  

Културата под различен ъгъл

Културна пропаганда 4-ти епизод

Добре дошли в 4-ти епизод на „Културна пропаганда“, в който ще се потопим в света на музиката с човека, който пише история с творчеството си. Гост ни е Дони – музикант и актьор, част от екипа на най-дълго играното представление в света в един състав – „Секс, наркотици и рокендрол“, член и създател на супергрупата „Фондацията“. Ще си поговорим за музика, изкуство, пътувания и вдъхновението. Накъде върви популярната музика у нас, за новите възможности и ценностите, които носят социалните мрежи, какво го мотивира да продължава да твори, за музата и писането по поръчка. Пленяващи истории за интересни срещи с българи по време на турнета по цялото земно кълбо и как изглежда България погледната отвън. За „Фондацията“ и изявите, за проектите, провокирани от ковид ситуацията и изолацията – предстоящ нов албум и създаването на Алманах за будизъм и източни кулутури „ЛОТОС“ . Какво още предстои, както и много интересни истории от харизматичния Дони, ще чуете, ако останете с нас.

Културна пропаганда 3-ти епизод

Епизод 3 на „Културна пропаганда“ може да мине под мотото „Човек трябва да обича себе си, за да го обичат и другите“ и още много мъдрост, събрана само в 30 минути. Ще чуете един изключително завладяващ, откровен и забавен разговор с невероятната Силвия Лулчева! Със сигурност ще искате да слушате гласа й още и още, защото с чувство за хумор ни казва онези прости истини от живота, които често ни е страх да признаем пред самите себе си. За ролите, за надеждата и позитивите от пандемията. Колко трудно може да бъде да се срещнем със самите себе си в период на безизходица, безпомощност и криза. За богатия опит, грешките и това да откриеш твоя начин да бъдеш щастлив. Ще Ви се прииска да не свършва този епизод. 

Културна пропаганда 2-ри епизод

Във 2-ри епизод на подкаста (аудиопредаване), предстои вълнуващ разговор с един много специален и безкрайно зареждащ човек – Иван Бърнев. Той ще ни разкаже за киното, театъра и живота, връзката с героите, в които се превъплъщава, отношенията с колеги, любовта към професията, най-новите проекти и мъдростта на живота. Какво е да гориш във всичко, с което се занимаваш и да запалваш останалите с твоя огън.

Културна пропаганда 1-ви епизод

В първия епизод ни гостува едно от най-ярките имена в артистичния свят на България – Христо Шопов.