Podcast

Културна пропаганда

Културата под различен ъгъл с Йоанна Темелкова. Подкастът, който Ви среща с вълнуващи хора от света на културата и изкуството.  

Културата под различен ъгъл

Културна пропаганда 3-ти епизод

Епизод 3 на „Културна пропаганда“ може да мине под мотото „Човек трябва да обича себе си, за да го обичат и другите“ и още много мъдрост, събрана само в 30 минути. Ще чуете един изключително завладяващ, откровен и забавен разговор с невероятната Силвия Лулчева! Със сигурност ще искате да слушате гласа й още и още, защото с чувство за хумор ни казва онези прости истини от живота, които често ни е страх да признаем пред самите себе си. За ролите, за надеждата и позитивите от пандемията. Колко трудно може да бъде да се срещнем със самите себе си в период на безизходица, безпомощност и криза. За богатия опит, грешките и това да откриеш твоя начин да бъдеш щастлив. Ще Ви се прииска да не свършва този епизод. 

Културна пропаганда 2-ри епизод

Във 2-ри епизод на подкаста (аудиопредаване), предстои вълнуващ разговор с един много специален и безкрайно зареждащ човек – Иван Бърнев. Той ще ни разкаже за киното, театъра и живота, връзката с героите, в които се превъплъщава, отношенията с колеги, любовта към професията, най-новите проекти и мъдростта на живота. Какво е да гориш във всичко, с което се занимаваш и да запалваш останалите с твоя огън.

Културна пропаганда 1-ви епизод

В първия епизод ни гостува едно от най-ярките имена в артистичния свят на България – Христо Шопов.