fbpx

ЗОДИЯТА МОЖЕ ДА СЕ ОКАЖЕ КЛЮЧ КЪМ КОСМИЧЕСКИ ПЕЧАЛБИ

Повече от пет хиляди години голяма част от човечеството вярва, че рожденият зодиакален знак вероятно определя личната съдба. Това твърдение става все по-популярно и все повече хора четат дневния си хороскоп, докато пият сутрешното си кафе. В миналото зачеването и раждането на владетелите е било изцяло обвързано с хороскопа. Ситуацията на небесните тела е определяла изхода от епични битки, съвместимостта на брачни партньори и още редица важни решения.

В Спорт тото има една игра, която до известна степен е обвързана с рождената зодия. Залозите за „Тото 2 – Зодиак“ включват пет числа от 1 до 50 и един зодиакален знак. Интересно е, че във всеки фиш има четири игрални области, което означава, че всеки член на семейство може да бъде представен с комбинация от пет числа и една зодия към тях.

Джакпотът в играта е фиксиран и във всеки тираж печалбите са до 3 000 000 лева. Много интересен начин на залагане е, когато в една игрална област са включени рождените дати на членовете от семейството и към тях се прибавят и техните зодии. Така залогът е със система за пълно комбиниране и по този начин шансовете за милионерски печалби се увеличават.

Традиционно големи печалби в 51-я тираж са заложени и в играта „Тото 2 – 6 от 49“, в която прогнозният джакпот е 4 650 000 лева и „Тото 2 – 6 от 42“ с очакван джакпот от 420 000 лева.
Футболните залози в „Тото 1 – 13 срещи“ също будят интерес с прогнозен джакпот от 26 000 лева. Крайният срок за футболни залози е до 12 часа на 4 юли в събота.

Залози за 51-я тираж, който ще бъде проведен в четвъртък, могат да бъдат направени най-късно до 18:15 часа на 30 юни онлайн на www.toto.bg или в тото пунктовете.