fbpx

“Зимно великолепие с Тото Клуб” –  промоционална кампания на програмата за лоялни клиенти

2023 година навлиза с  дръзки обещания, провокирани от нашите надежди и желания. Всъщност, следващите дванадесет месеца трябва да бъдат изпълнени с това, което предходните две години не успяха да донесат: мир и много успех. 

Любопитно е, че точно тези качества са символи на Водния Заек, чиято година по китайския хороскоп започва на 22.01.2023 година. Забелязваме, че числото 22 се появява още веднъж, като че ли за да завърти цикъла на промяната. Светът определено преминава през множество промени, но е назрял момента търпението да отстъпи на импулса и на забавлението. А защо не и на великолепието?

Ето защо очакваме новата година да е изпълнена с много късмет, но за да се прояви – той има нуждата да бъде провокиран. Да бъде определен точния момент за това е истинско изкуство, а ние от Спорт Тото имаме предложение как да извлечете максимума от предложените възможности. 

Лоялните клиенти на Българския Спортен Тотализатор отдавна са открили предимствата на специалната програма, позната под названието “Тото Клуб”. Тя предлага голямо разнообразие от кампании през цялата година и за да имаме едно наистина разкошно начало, стартираме 2023-та с вдъхновяващата “Зимно великолепие с Тото Клуб”. Стартът й е точно на 01.01.2023 г. и ще продължи до 28.02.2023 г. 

В този период, всички регистрирали се в ТОТО Клуб, могат да натрупва в потребителския си профил неограничен брой бонус точки. Генерирането им става след представяне на специално издадена карта и направен залог в числовите игри на БСТ, а именно “ТОТО 2 – 6/49“,” ТОТО 2 – 5/35“, „ТОТО 2 – 6/42“, „ТОТО 2 – Рожден ден“, „ТОТО 2 – Зодиак“, както и в „Тото 1 –12 тип 1х2“, „Тото 1 – 13 срещи“, „Тото 1 – 10 от 10“, и придружаващата ги игра „ТОТО ДЖОКЕР“ и/или закупуването на талон от моментните лотарийни игри на Държавна Лотария на стойност равна или по-голяма от 2 лв. По този начин лоялните клиенти натрупват в потребителските си профили по 1 бонус точка за всеки 2 лева покупка. Събрани 10 бонус точки се равняват на 1 шанс за спечелване на някоя от атрактивните предметни награди: 3 ваучера за спортни стоки, всеки на стойност от 2 000 лв., 2 ваучера за спортни стоки, всеки на стойност от 1 000 лв., и 5 ваучера за спортни стоки, всеки на стойност от 500 лв. 

Тегленето на печелившите ще се извърши чрез жребий на 05.03.2023 г. в предаването на Спорт Тото, като печелившите номера на картите за лоялност ще бъдат публикувани на интернет и Facebook страниците на БСТ. Повече подробности могат да бъдат открити в Общите правила и условия.