fbpx

Зимата настъпва с обещание за приказни печалби

Всеки човек има любим сезон. За едни вдъхновението идва с възраждането на новия живот през пролетта. Други предпочитат летните купони, морския бриз и галещото слънце през лятото. Трети се радват на богатството от багри и изобилието на плодове и зеленчуци през есента.

Има хора, за които магията започва през зимата с първия сняг и обгърнатите в бялата му пелерина заснежени върхове и писти, с бляскавите светлини на града, с празничната премяна на коледната елха и бурния смях на любимите хора. За тях зимата е приказката, в която те са главните герои. Безстрашни приключенци, които не се страхуват от студовете, защото те им дават възможността да оценят топлината на дома. Зимата е време за горещи напитки и хубави книги, за дълги филмови вечери, за топли думи и грижа. Но най-прекрасното от всички изживявания е очакването за чудо и неговото сбъдване.

Чудесата идват и с талоните на Спорт Тото – „Зимна приказка“ и „Баница с късмети“. Под защитното им покритие са скрити множество парични печалби, възлизащи общо на 17 355 000 лева. Някои хора искат късмета да им се усмихне като получат възможност да си купят собствен дом, други мечтаят за нов автомобил, трети – за дълго мечтаното пътуване. Всичко това може да се превърне в реалност с кампанията „Празнични късмети“, включваща двата талона от моментните лотарийни  игри на СПОРТ ТОТО – „Баница с късмети“ и „Зимна приказка“. Всеки закупил от тях в периода 16.11.-31.12.2020г. и регистрирал ги като непечеливши, има възможност да се бори за 5 ваучера за спортни стоки по 300 лв., 5 ваучера за почивка, всеки на стойност 500 лв., като по този начин да подари на себе си, семейството и приятелите едно незабравимо романтично преживяване. А защо да не се забавлявате, като гледате празничната програма на чисто нов 43 инчов телевизор!

 


Освен това, изненадите ни не спират до тук. Кампанията „Празнични мечти“ на програмата за лоялност ТОТО КЛУБ дава шансове за бонуси без допълнителен залог. Срещу всеки 2 левa участниците получават една точка в своята карта за лоялност, а при 10 събрани точки имат шанс да грабнат една от 12-те печалби на стойност 1200 лева всеки.

Пробвайте късмета си и напишете своята приказна история. Повече за кампанията на Спорт Тото и печалбите в тях може да научите на www.toto.bg. Насладете се на най-приказното време в годината и почувствайте силата на късмета.

Баница с късмети