fbpx

ВСЕКИ ДЕН Е ДОБЪР ЗА ПЕЧАЛБИ, НО В НЕДЕЛЯ ВЕЧЕР ГИ ЖЕЛАЕМ НАЙ-СИЛНО

Стане ли въпрос за печалби от тотото, всеки на момента си представя как любимите му числа се разкриват като диаманти на телевизионния екран. Представя си как благодатната приливна вълна нежно се влива в банковата му сметка и спестяванията му започват да растат със страшна сила. Щедростта на тотото е известна, но точните числа я превръщат в безспорен фаворит.

През месец май от числовите игри на тотото бяха спечелени 470 979 отделни печалби. Най-големите късметлии грабнаха печалби на обща стойност над 6 882 000 лева. Всичко това се случи в рамките на девет тиража.

Предстои 44-я тираж, който ще бъде проведен тази неделя. Еуфорията от петък вечер и волната събота са преминали и в неделя вечер повечето хора се настройват за ходене на работа. Има такива, които ще се зарадват, но огромна част от населението дава мило и драго след неделята веднага да настъпи петък вечер. Безгрижният живот е вечна човешка мечта, а печалбите много често са в основата на това желание.

Тази неделя, възможности за печалби в Спорт тото изобщо няма да липсват. В играта „Тото 2 – 6 от 49“ прогнозният джакпот е

3 750 000 лева. Както винаги в „Тото 2 – Зодиак“ фиксираният джакпот от 3 000 000 лева очаква близка среща с нечий късмет, а в играта „Тото 2 – 6 от 42“ прогнозният джакпот е 265 000 лева.

Някой ще каже, че джакпотите не се печелят толкова лесно, опровержение дава джакпотът в играта „Тото Джокер“. В почти всеки тираж някой го печели, а тази неделя прогнозата за него е 45 000 лева. Минималният залог е 30 стотинки, което го прави по-желан от студено питие на слънчевия плаж.

Любителите на футболните залози, могат да се изявят в трите игри на „Тото 1“. Крайният срок за участие е до 12 часа в събота, а прогнозният джакпот в „Тото 1 – 13 срещи“ е 12 000 лева.

Залози за числовите игри в 44-я тираж, който ще бъде проведен в неделя, могат да бъдат направени най-късно до 18:15 часа на 5 юни онлайн на www.toto.bg или в тото пунктовете.