fbpx

ВНУШИТЕЛНО КОЛИЧЕСТВО ПЕЧАЛБИ БЯХА РАЗДАДЕНИ ПРЕЗ ЮНИ

Горещият юни вдигна градуса на настроението с над 430 000 печалби от числовите игри на Спорт тото. Това феноменално раздаване на печалби доказва, че шансовете за печелене на пари от тотализатора са повече от великолепни. Всеки сам може да реши дали да се включи в този истински триумф на късмета, защото 53-я тираж отваря вратите на изобилието за късмета на всеки участник. Разбира се най-важният повод за включване са джакпотите, които нарастват стремително.
В играта „Тото 2 – 6 от 49“ прогнозният джакпот е 4 900 000 лева. Тази крупна сума може да бъде придобита със залог от минимум шест числа в една комбинация. Тези, които мислят в големи мащаби, имат възможност да заложат и с комбинации, които съдържат повече от шест числа, благодарение на системите за пълно комбиниране. В състояние на паричен устрем е и играта „Тото 2 – 6 от 42“ с прогнозен джакпот от 450 000 лева. Минималният залог от шест числа струва само 90 стотинки, в сравнение с печалба от близо половин милион лева, той е повече от скромен. Ясно е, че всяка печалба е хубава, но печалбите, които носят милиони са повече от желани. Милиони могат да бъдат спечелени и в „Тото 2 – Зодиак“. Залог от пет числа плюс една зодия към тях имат потенциала да позиционират 7-цифрени печалби към банковите сметки на участниците познали печелившата комбинация. В тази игра джакпотът винаги е до 3 000 000 лева, а това е сума, която вероятно не е за изпускане.
Играта за футболни залози „Тото 1 – 13 срещи“ също има с какво да се похвали. Натрупаният джакпот е почти 34 000 лева, но продължава да расте с всяка минута и за тиража в неделя, може да прескочи сумата от 40 000 лева. Крайният срок за участие е до 12 часа в събота на 9 юли. Всеки може да се пробва да спечели, а тези които не са много навътре в тази игра, също с лекота могат да опитат късмета си, защото минималният залог е само 20 стотинки.
Не са за пренебрегване и Моментните лотарийни игри на тотализатора. В сезона на отпуските, всички желаещи могат да добавят още емоционални преживявания с талоните на Държавната лотария. Наскоро в София бяха спечелени 77 777 лева от играта „Трите седмици“. Няма спор, че в дома на този участник, всички ще говорят за лятото на 2022 година, като за един от най-успешните сезони в родовата история.
Залози за 53-я тираж, който ще бъде проведен в четвъртък, могат да бъдат направени най-късно до 18:15 часа на 7 юли и онлайн на www.toto.bg или в тото пунктовете.