fbpx

Високи нива на адреналин със Спорт Тото

Обратно пропорционално на рекордно ниските температури в страната, тиражите на Спорт Тото все повече нагорещяват страстите. Изминалият 4-ти тираж доказа, че се печели и то много.

Щастливец от Пловдив грабна джакпота от 911 668 лева в играта „6 от 42“.

Печалбата му, както всяка друга от тотализатора, е гарантирана от държавата, а това ще осигури на късметлията спокойствие години напред в харченето на този солиден авоар. 

Хубава новина за останалите фенове играта е, че джакпотът бе презареден и за 5-ти тираж се очаква да достигне 225 000 лева – сума напълно достатъчна да даде успешен старт в живота с нов апартамент и луксозна кола.

Високи нива на адреналин се отчитат сред любителите  на играта „Тото 2 – 6 от 49“. Това не е случайно, защото джакпотът в нея продължава стремително расте.

Впечатляващите 7 500 000 лева се превръщат в уникален шанс за 7 души да оставят своите финансови тревоги в миналото и да се наредят сред тото милионерите в България.

Високи нива на адреналин се отчитат сред любителите  на играта „Тото 2 – 6 от 49“. Това не е случайно, защото джакпотът в нея продължава стремително расте.

Какво ще реши късметът предстои да разберем в четвъртък, когато на живо по БНТ1 и във фейсбук ще бъдат излъчено тегленето на печелившата комбинация.

В четвъртък, освен редовните печалби в играта „5 от 35“, ще станат ясни и номерата на квитанциите, които ще донесат на своите притежатели:

бонус печалба от 500 лева

Минимален залог от 80 стотинки е напълно достатъчен, за да ви нареди сред щастливите 10 печеливши.

Спорт Тото ви кани пред малкия екран и в неделя, когато по БНТ1 ще се излъчи очакваното от целия спортен свят в България събитие – „Нощта на шампионите“. На специалната церемония ще бъдат наградени най-отличилите се спортисти за 2020-та година.

Министърът на младежта и спорта Красен Кралев ще връчи почетния орден „Венец на победителя“ на значими личности с безспорни постижения и принос за развитието на българския спорт.  Кои са наградените ще разберете в предаването на 24.01.2021 г, от 17:00 ч. Напомняме, че каналът е БНТ1, а повече информация за събитията и тиражите на Спорт Тото може да научите на www.toto.bg

Високи нива на адреналин със Спорт тото