fbpx

Весела Коледа с Българския Спортен Тотализатор

В последните дни на декември са се скрили толкова много традиции и поводи за празнично настроение. В някои райони на България, на Игнажден е първата Коледна вечеря. По това кой първи е влязъл в дома ни, се гадае каква ще бъде годината за цялото семейство. Следва Бъдни вечер, която е една от най-уникалните традиции, с които България е допринесла за световното културно богатство. Това отново е време за семейството, но празникът има изключителен характер – като се започне от обредното прекадяване, премине се през нечетния брой ястия на масата и се стигне до всички поверия и чудеса, които могат да се случат точно в тази нощ. Години наред, тълкуванията са се предавали от уста на уста, за да запазят духа на традиционните български ценности. Насъбраната еуфория неизменно се освобождава по време на Коледния ден, както и в последващите няколко празника, в които отново се смесва честването на едни от най-често срещаните български имена и онази топлина, уют и щипка мистериозност, която присъства от векове в нашия бит.

Това са дни, изпълнени с вяра, надежда и разбира се – с любов. Няма човек, който да не си пожелае да се сбъдне поне едно чудо, тези дни да бъдат усетени и запомнени по положителен начин. В Българския Спортен Тотализатор също вярваме, че това наистина е време, изпълнено с много емоции. Точно те са и причината още от самото си създаване, БСТ да подкрепя три основни направления: родните спорт, култура и образование. Години наред, и в делник, и в празник – ние продължаваме да вярваме, че това, от което имат нужда нашите млади надежди е подкрепа. Но през 2021 година станахме свидетели на някои трудности. Ето защо, в самия й край, Българския Спортен Тотализатор реши да подкрепи още една голяма кауза  – “Българската Коледа”, която е под патронажа на президента на Република България. По този начин ние отправяме послание към цялата българска общественост, че дори и в най-трудните моменти има начин тази подкрепа да достигне до онези, които се нуждаят от нея.

Всяко Ваше участие, независимо дали е в числова или моментна лотарийна игра, също е акт на подкрепа към каузите и инициативите, в които участва Българския Спортен Тотализатор. Ето защо, когато изберете емоцията, която Спорт ТОТО предлага, вие неизменно запазвате още една традиция – тази, която съчетава подаръка с добрите дела.

Българският Спортен Тотализатор Ви пожелава светли празници и една наистина спокойна Коледа, изпълнена с вълшебства!

ИГРАЙ ОНЛАЙН