fbpx

В ПЪРВИЯ ДЕН НА МАЙ, СПОРТ ТОТО Е ГОТОВО ДА РАЗДАВА МИЛИОНИ

В Международния ден на труда, всеки има възможност да пробва късмета си за крупни печалби в три игри на тотализатора. Не е тайна, че при успех, трудът ще се превърне в романтично хоби или изобщо ще напусне ежедневието на най-новите тото милионери. А както знаем съдбата обича да прави приятни изненади и всичко най-хубаво може да се случи на всеки, стига да бъде упорит.

В култовата игра на Спорт тото „6 от 49“ прогнозният джакпот е 2 600 000 лева. Минималният залог е само 1,20 лева, но всеки, който иска да тунингова късмета си, може да направи залози със системи за пълно комбиниране. Това е стратегически ход, при който комбинацията, на която е заложено, съдържа повече от шест числа и по този начин налице са по-големи шансове да бъдат познати шестте числа, които ще бъдат изтеглени в неделния тираж.

Друг начин да бъде грабната седемцифрена печалба е играта „6 от 42“. В нея прогнозният джакпот е 1 410 000 лева.

В „Тото 2 – Зодиак“ традиционно джакпотът е до 3 000 000 лева. Минималната сума за участие е само 80 стотинки и дава правото на залог от пет числа и една зодия към тях. Особеното е, че ако бъдат познати само петте числа, гарантираната печалба е 30 000 лева на всеки, който е успял да го направи.

Почитателите на футбола имат възможност да спечелят от залози за изхода от двубоите в трите игри на “Тото 1“. Прогнозният джакпот в „Тото 1 – 13” срещи е 23 000 лева. В програмата са включени срещи от Висшата лига на Англия и Примера Дивисион на Испания. Минималният залог е 20 стотинки. Залози за „Тото 1“ се приемат до 12 часа на 30 април в събота.

Разбира се, всеки иска да спечели максимално с малък залог. Тук се намесва играта „Тото Джокер“. Прогнозният джакпот за неделния тираж е 90 000 лева, а минималният залог наистина е минимален – само 30 стотинки.

Залози за числовите игри в 34-я тираж, който ще бъде проведен в неделя, могат да бъдат направени най-късно до 18:15 часа на 1 май онлайн на www.toto.bg или в тото пунктовете.