fbpx

В Неделя е Никулден и джакпота е феноменален

Няколко предложения да направите празника незабравим!

Няма спор, че най-щастливи на Никулден са имениците, но едва ли ще има хора, които да седнат на трапезата без традиционното рибно ястие.  Класиката е шаран приготвен с много вкус, а първите люспи се отделят на специално място в къщата. Поверието е, че по този начин ще направите предстоящата година изключително щедра.  Разбира се, само със съхранението на люспи, богатството трудно ще намери пътят към домовете ви, но с минимални усилия късметът може да почука на вратата ви претоварен с изобилие от пари.

Много лесен вариант да подскажете на съдбата, че имате желание да добавите няколко милиона към банковите си сметки са игрите на Спорт тото.

В любимата „6 от 49“ за тиражът, който са пада точно на празника на рибарите и банкерите, прогнозният джакпот е 5 500 000 лева. И, за да бъде удоволствието още по-голямо, един участник в играта ще спечели нов автомобил.

Празничния месец декември стартира с приятна сума от по 4000 лв. за седмина от участниците дръзнали да опитат късмета в 97-я тираж и това им гарантира спокойствие при избора на коледни и новогодишни подаръци.

Не подценявайте и печалбите в играта „6 от 42“ играта „6 от 42“

Минималният залог от 85 стотинки ви дава правото да заложите на една комбинация от шест числа, а джакпотът който можете да спечелите е до 610 000 лева.

Докато хапвате вкусна рибка и вдигате наздравици с приятели и роднини, дръжте под око и квитанциите за играта „5 от 35“. В нея почти винаги някой късметлия познава петте числа, както се случи в четвъртък.  Двама имаха този късмет и това им донесе солидни постъпления към банковите сметки от по 11 527 лв., а тази неделя ще има и 10 допълнителни придобивка по 500 лева.

И още хиляди симпатични печалби бяха раздадени от тиража в четвъртък.

В играта Тото Джокер, която  се играе само в комбинация с друга числова игра, направи щастливи трима участника с по 12 000 лв.

Всички суми са добре дошли, но светкавичните печалби са сред най-желаните но светкавичните печалби са сред най-желаните

С моментните лотарийни игри можете да печелите по всяко време на момента без да чакате заветния тираж. Обърнете специално внимание на „Баница с късмети“ и „Зимна приказка“. В тези талони са заредени шест цифрени печалби, а ако случайно не спечелите, няма място за притеснение! Регистрирайте техните кодове на lottery.toto.bg, защото тази неделя двама късметлии ще спечелят талони ваучер за спортни стоки и ваучер за почивка.  Кодове на талони за повечето моментни лотарийни игри също можете да регистрирате на lottery.toto.bg. В неделя, двама късметлии ще спечелят съответно 400 лева и 600 лева. Подробностите можете да научите в тото пунктовете и на www.toto.bg

Ако любимият ви футболен отбор ви изневерява, вие не изневерявайте на любовта си към футбола

Тази симпатия може да ви донесе купища печалби, като прогнозирате на изхода от футболните двубои в игрите на „Тото 1“. Крайният срок за футболните залози е до 12 часа на 5 декември.

И не забравяйте – Спорт Тото винаги дава повече!

Залози за 98-тия тираж могат да бъдат направени най-късно до 18:15 часа на 6 декември онлайн на www.toto.bg или в тото пунктовете.

ИГРАЙ ОНЛАЙН