fbpx

В крак с времето: Директорът на Спорт Тото за модерния път към късмета

Годината е към своя край, а в тази част от нея всички имаме склонността да си правим равносметки. Макар отиващата си 2020 да ни донесе редица неприятности, все в някакъв момент късметът трябва да изскочи! Неочакван, но точно навреме!

Тази седмица в #Maтине ще говорим отново за късмета като възможност, мечта и реалност. След като ви показахме как се създават лотарийните билети и как се теглят числата от тотото, е време да поговорим и с изпълнителния директор на Българския Спортен тотализатор – Любомир Петров. 

“Подготвяме се за много работа по празниците, тъй като по това време на годината при нас е време за празнични тиражи”, споделя гостът. Той е начело на Спортния тотализатор повече от 8 месеца. 

“Короната е сравнително тежка. Въпрос на възприятие е. Досега не бях работил в хазартния бизнес, допада ми”, споделя изпълнителният директор. 

В работния процес Любомир Петров е призван да вижда щастието в очите на много хора. Макар лично той да не пуска тото. Защо според вас?

“Не защото може да има някакъв законов проблем, но… Не дай си Боже да спечеля по-голяма сума – обществото какво ли ще си каже?”, откровено отговаря Петров. 

За първите месеци, откакто е начело на екипа, смята, че са постигнали целите си до средата. Предстои тотото да се развива в дигитална среда, като ще бъдат пуснати както хазартни продукти онлайн, така и мобилно приложение, разкрива той. 

“Много наблюдаваме Френската национална лотария… там имат всички хазартни продукти онлайн. Това е нормален път на развитие, който ще последваме и ние!”, казва още Петров. 

Странната 2020 година не успява да попречи на редица инициативи с награди в цялата страна, разкрива още изпълнителният директор. Напоследък тотализаторът се насочва все повече към спонсорство и на културни проекти. 

“Тотализаторът заделя за издръжка на спортовете, но и за интензивна подкрепа на културата в момента, което ще се превърне в честа практика в следващите години”, разкрива Петров.

Оказва се, че коронакризата по никакъв начин не засяга хазарта, напротив. 

“Хората се надяват да спечелят голяма сума пари и да си оправят живота. Затова в момента посягат все повече с надеждата лесно и бързо да им се случат нещата. Някои успяват. Раздаваме доста – по 40 хиляди в печалби на месец!” 

Какъв е шансът на водещата Рени да удари Евроджакпота? 1 на доста милиони!

Малък шанс, но не невъзможен! България, заедно с Румъния, ще има възможност да се включи в Евроджакпот тегленията за колосални печалби през 2022 година, защото вече отговаряме на всички критерии, разкри Любомир Петров! 

“Ние планирахме 2021 да се случи това. Ще преговаряме малко по-рано да го изтеглим. Там джакпотът стига до 99 милиона евро. Може да ги спечелите с 4 лева залог. Много примамливо!”, вълнува се шефът на тотото. 

Той признава, че късметът и шансът са математика на постоянството. 

“Предпоследният тотомилионер от 6 от 49 е от Варна и от 40 години играе с едни и същи числа… Повечето, които печелят са такива – играят с едни и същи числа много години. Шансът да спечелят е математически доста голям!” 

Затова след като си пожелаваме здраве, което се оказва най-важно, нека да си пожелаем и късмет! Който не играе – не печели, а печалбите точно сега ще стават още по-големи – коли, предмети, пари… Регистрирайте дори изтритите си талони, съветва изпълнителният директор на Българския спортен тотализатор. 

Не се знае кога ще кацне птичето, но поне протегнете ръка, за да се случи! 

Научете повече за аритмериката на късмета от Любомир Петров в новия епизод на “Матине”

*В предаването има продуктово позициониране

Източник Dir.bg: В крак с времето: Директорът на Тотото за модерния път към късмета | URBN.dir.bg

Любоимр Петров пред Матине, 11.12.2020