fbpx

“Устрем за победа с Тото Клуб”

Новата кампания от програмата за лоялни клиенти на Български спортен тотализатор ще продължи до 30.04.2023 г.

С появата на първите слънчеви лъчи, се повишава и настроението – събуждат се амбициите и желанието за постигане на успехи. Възможно ли е точно сега да бъдат изкачени най-високите върхове, към които се стремим? Дали най-накрая е дошъл дълго чакания момент да поемем по пътеката на успешните начинания? Пролетта има едно незаменимо качество, което ни изпълва с оптимизъм и устрем към постигането на все по-високи цели. Всяко начинание обаче има нужда от надежден партньор, който не само да подкрепя, но и да съблюдава дали поетите рискове са премерени.

От самото си създаване, Българският Спортен Тотализатор осъществява своята дейност като е основен източник на финансиране за спортни федерации и клубове, културни мероприятия и разбира се – организации, свързани с образованието. Стремежът за подкрепяне на тези каузи е закодиран в основаването на Спорт Тото и тази връзка никога няма да бъде прекъсната. А всяко участие в числовите и моментните лотарийни игри на Спорт Тото и Държавна Лотария спомага за изпълняването на тези цели, защото имено отговорната игра води до успешни резултати.

Това беше и водещото при стартирането на най-новата кампания от програмата за лоялни клиенти на Български спортен тотализатор – “Устрем за победа с Тото Клуб”. Нейното начало беше на 01.03.2023 г. и ще продължи до 30.04.2023 г. В нея ще могат да се включат всички почитатели на игрите на тотализатора, които притежават карта “ТОТО КЛУБ” и са направили залог в числовите игри или покупка на моментна лотарийна игра на стойност равна или над 2 лева. Всяка покупка от 2 лева носи 1 бонус точка, а всеки 10 бонус точки, натрупани по потребителския профил и/или карта за лоялност, се равняват на 1 шанс за участие в жребий за допълнителни печалби. В промоционалната кампания “Устрем за победа с ТОТО Клуб“, те са 11 на брой на обща стойност 10 000 лв., разпределени: 6 броя парични печалби на стойност 500 лв., всяка, 3 броя парични печалби на стойност 1000 лв., всяка, и 2 броя парични печалби на стойност от по 2000 лв.

Тегленето на допълнителните печалби ще се извърши чрез жребий на 07.05.2023 г. в предаването на Спорт Тото, като печелившите номера на картите за лоялност ще бъдат публикувани на интернет и Facebook страниците на БСТ.

Трябва да се отбележи, че издаването на физическа карта за лоялност Тото Клуб е напълно безплатно, като единственото условие е участникът, който подава заявлението за издаването, да е пълнолетен български гражданин. Онези пълнолетни участници, които предпочитат да играят онлайн, могат да се включат в Тото Клуб през профила си на toto.bg и изберат “Програма лоялност”. По този начин точките от направените от тях онлайн залози ще се трупат автоматично. Повече подробности могат да бъдат открити в Общите правила и условия, публикувани на сайта action.toto.bg

Интересното е, че картата за лоялност на Тото Клуб може да послужи и като един вид ориентир за по-доброто планиране на бюджета. По натрупаните точки за месеца можете да се ориентирате каква сума сте вложили в игрите на Български спортен тотализатор и да ги съобразите с вашия индивидуален бюджет.

Още съвети за Отговорна игра, можете да откриете в съответната секция на http://toto.bg/za-nas/otgovorna-igra