fbpx

ТОТОТО С НОВ МИЛИОНЕР

За много хора 10 юли е бил обикновен ден, който с нищо няма да бъде запомнен. Вечерта в неделя, някои са се подготвяли за работната седмица, други са се наслаждавали на поредния ден от отпуската си, трети са гледали тиража на тотализатора в очакване да се паднат техните числа. Много са спечелили, а един участник, пуснал фиша си в Асеновград също се е надявал на някаква печалба, но дали е вярвал, че всички числа от комбинацията ще се подредят в мечтаната милионерска поредица.

Тотото има една особеност – често сбъдва и най-смелите мечти и този участник вече уверено може да го потвърди. Избрал е да заложи с по шест числа в четирите игрални области на фиша и за да добави още възможности за печалби с четири позиции и съответните им цифри в играта Тото Джокер. Всичко това му е струвало само шест лева. Вероятно той е редовен участник и за пореден път е дал шансове на късмета си. Този път късметът извърши чудеса и джакпотът от 5 017 095 лева в играта„Тото 2 – 6 от 49“ решава да избере точно него. Така той се превърна в 122 милионер на Спортния тотализатор. Да му честитим печалбата и тя да му донесе много щастливи емоции и мечтаните материални придобивки!

И, понеже късметът има навика да изненадва с внезапната си поява е добре да имаме предвид, че прогнозният джакпот за „Тото 2 – 6 от 49“ за 55-я тираж е 2 150 000 лева. Най-хубавото при джакпотите в тази игра е, че те никога не са по-малки от няколко милиона.

Със сигурност интерес ще събуди и прогнозният джакпот в „Тото 2 – 6 от 42“, който е 505 000 лева.

Нека да честитим и печалбата от близо 40 000 лева, която грабна участник, заложил на изхода от футболните двубои, включени в играта „Тото 1 – 13 срещи“.

Залози за 55-я тираж, който ще бъде проведен в четвъртък, могат да бъдат направени най-късно до 18:15 часа на 14 юли онлайн на www.toto.bg или в тото пунктовете.