fbpx

ТОТО ДЖОКЕР С 95 000 ЛЕВА ПРОГНОЗЕН ДЖАКПОТ ЗА НЕДЕЛЯ

Три позиции и съответните им цифри, това е минималният залог за играта „Тото Джокер“. Залогът от 0,30 лева за тази комбинация е най-ниският измежду числовите игри на тотализатора. Прогнозният джакпот за тиража в неделя е изключително привлекателната сума от 95 000 лева. В тотото всичко е късмет, но той може да стане още по-голям, когато залогът е със системи за пълно комбиниране. Всички, които решат да заложат и на деветте позиции ще атакуват джакпота с общо 84 комбинации в своите фишове. Който иска може да опита тази възможност, защото толкова привлекателен джакпот не се натрупва често в играта. Полетата за залози на Тото Джокер се намират на номера на фишовете, а играта се играе само в комбинация с друга числова игра. Казано просто, когато направите залог за която и да е числова игра или игрите на „Тото 1“ можете да си дадете шанс и за печалби от Тото Джокер.

Класиката на числовите игри „Тото 2 – 6 от 49“ отново е готова да радва почитателите си с прогнозен джакпот от мащабните 3 500 000 лева.

Тенденцията за печалби от над един милион лева се запазва и в играта „Тото 2 – 6 от 42“. Шестте печеливши числа могат да донесат печалба от 1 675 000 лева. Това е прогнозен джакпот, но тази сума може да се окаже още по-голяма в 42-я тираж тази неделя.

Традиционно в „Тото 2 – Зодиак“ фиксираният джакпот е 3 000 000 лева. Понятието фиксиран джакпот означава, че независимо от това в колко тиража той ще бъде спечелен, за следващото теглене отново ще бъде 3 000 000 лева. Това означава, че играта с абонамент за пет тиража е разумно решение в полза на късмета.

Разбира се, има игри, в които добрата прогноза може да се окаже водеща по пътя към печалбите. Това са игрите на „Тото 1“. В тях залозите са на база прогноза за изхода от футболни двубои, заложени в програмата на съответните игри. Крайният срок за участие до 12 часа на 28 май в събота. Всеки, който иска да превърне футболните си познания в печалби може да опита.

Български спортен тотализатор е единственият държавен хазартен оператор у нас. Основната му мисия е да подпомага българските култура и спорт.

Залози за числовите игри в 42-я тираж, който ще бъде проведен в неделя, могат да бъдат направени най-късно до 18:15 часа на 29 май онлайн на www.toto.bg или в тото пунктовете.