fbpx

СТАРТИРА КАМПАНИЯТА ЗА ЛОЯЛНОСТ НА СПОРТ ТОТО „ПЕЧЕЛИ ПРЕЗ ЛЯТОТО”

Репликата „да спечелиш от тотото“ се е превърнала в най-кратката дефиниция на огромен и внезапен успех. Разбира се, всеки иска да спечели от числовите или моментните лотарийни игри, достатъчно е да е направил залог и да има късмет. Когато правите залози в тото пунктовете, не забравяйте да предоставяте картата „Тото клуб“. Всички, които са натрупали точки в нея могат да се включат в жребий за 12 печалби по 1 200 лева от програмата за Лоялност на Тото клуб „Печели през лятото“. Картите са персонални и безплатни и могат да бъдат получени във всеки тото пункт. Тези участници, които предпочитат онлайн залозите нямат нужда от карта за участие, за да се включат в жребия и това за пореден път ги улеснява.

В четвъртък на 19 май ще бъде проведен 39 тираж на Спортния тотализатор. Както винаги няколко джакпоти очакват да бъдат спечелени. Най-апетитните сред тях е джакпотът в играта „Тото 2 – 6 от 49“, който се очаква да достигне 3 100 000 лева. Тази печалба, може да бъде грабната и с минимален залог от 1,20 лева, но който иска да подсигури по-големи шансове на късмета си има възможност да заложи със системи за пълно комбиниране.

Напоследък джакпотът в играта „Тото 2 – 6 от 42“ печели битките с късмета на участниците и най-вероятно ще достигне сумата от 1 570 000  лева за тиража в четвъртък. Никой не знае, кога ще бъде спечелен, но за всички е ясно, че има ли джакпот, все някога някой ще го грабне.  

Статистиката показва, че най-често се печелят крупни суми в игрите „Тото 2 – 5 от 35“ и „Тото Джокер“. Който иска може да се пробва и в тях, а печалби от няколко десетки хиляди лева никога не могат да бъдат излишни.

Залози за числовите игри в 39-я тираж, който ще бъде проведен в четвъртък, могат да бъдат направени най-късно до 18:15 часа на 19 май онлайн на www.toto.bg или в тото пунктовете.