fbpx

Спортните предизвикателства от СПОРТ ТОТО вдигат летвата още по-високо

България наистина има уникална природа. Тя магически успява да съчетае хармонията на планинските авантюри с вечните горски лабиринти, необятните тъмносини морски дълбини с лъкатушещите речни завои. И съответно – вариантите за спортуване са толкова много, че понякога не сме сигурни, кой точно да изберем.

Преди няколко години се зароди и идеята за спортен триатлон в близост до Странджа планина. Този прекрасен район е обгърнат в мистика и легенди, особено заради начина по който планината прегръща морето. Слънцето озарява тези места рано, а залезът рисува чрез светлината си причудливи природни форми, носещи имена, като „Лъвската глава“ и “Пътя на Коня”.

В близост до тези красиви земи и води, някъде около крайните северни ридове на Странджа планина, ще намери своето място и крос триатлонът с олимпийски дистанции “Лъвско сърце – Утопия”. На 23 юли (датата на която в Токио ще бъде дадено началото на Летните олимпийски игри 2020), в природният парк „Росенец“ над 400 атлета ще се включат в първото за България по рода си състезание от тип „приключенски триатлон“. В продължение на два дни, участниците (индивидуално или в отбори от двама или трима) ще преодоляват етапите му. Те започват с плуване, стартиращо от магичния остров Св. Анастасия и продължаващо 1,5 километра с финал на плажа „Росенец – Север“. Там обаче няма да има време да се ударят спирачките – надпреварата продължава с 40 километрово планинско колоездене в местността „Бакърлъка“, а крайният етап на триатлона завършва с освежаващ 10 километров маратон в сърцето на парк „Росенец“.

Българският Спортен Тотализатор подкрепя българските спорт и култура, а “Лъвско сърце – Утопия” ще съчетае спортната надпревара с магнетичната история на един от най-живописните райони в България. Сътрудничеството напълно се вписва в ценностната система, която следва БСТ, като дори един от отборите носи името “Тото Спорт”. В него са включени нашите колеги: Йоана Дойчинова (колоездене), Георги Замфиров (плуване), а в 10 километровият маратон през горския лабиринт ще се включи лично водещият на предаването “Спорт Тото” – Део.

Докато колегите ни се борят със спортните предизвикателства, тиражите с номера 56 и 57 се задават, а джакпотът в играта Тото 2 – 6 от 49 дръзва да премине границата от 3 000 000 лева, колкото е и натрупаната сума в играта Тото 2 – Зодиак. В края на седмицата пореден късметлия ще спечели чисто нов лек автомобил с който може да си подари незабравими летни пътешествия.

В унисон със спортните предизвикателства през летните месеци е и промоционалната кампания за лоялни клиенти на СПОРТ ТОТО: “Вдигни високо летвата с ТОТО Клуб”, която се провежда в периода 01.07.2021 – 31.08.2021, а всеки 2 лева инвестирани в залог или закупен билет, носят 1 бонус точка. Събрани 10 бонус точки гарантират участие в жребия за 3 печалби, всяка в размер на 2000 лв. и 4 печалби от по 1000 лв. всяка.

Повече за кампанията и печелившите можете да разберете от сайта action.toto.bg, където можете да проследявате и всички новости в света на спорта. Защото неизменна част от него е самото забавление. СПОРТ ТОТО – ние винаги даваме повече! 

ИГРАЙ ОНЛАЙН