fbpx

СПОРТ ТОТО СТАВА НА 65 ГОДИНИ СЪС 120 ТОТО МИЛИОНЕРИ!

На 12 май 1957 година е организиран първият тираж с играта „Спорт тото 1“. В него са включени мачове от българското първенство, а съвсем скоро на 29 декември 1957 година е първият тираж на Тото 2 с играта „6 от 49“. Още оттогава основната задача на тотализатора е да осигурява финансови средства, с които да подпомага подготовката и участието в състезания на родните спортисти. Тази задача Български спортен тотализатор изпълнява и до днес. Всеки път, когато българският химн прозвучи в спортните зали или се понесе над стадионите, заслуга за това имат и  милионите участници в игрите на тотализатора с лоялността си към родния спорт.

В началото залози са приемани в пощенските клонове, а днес има изградена мрежа от приемателни пунктове, както и възможността за правене на онлайн залози. Като държавен хазартен оператор, какъвто е и до днес, Спорт тото бързо печели симпатиите и преди всичко доверието на три поколения участници и раздава печалби, които нямат аналог в нашата история.

Този четвъртък ще бъде проведен 37-я тираж, в него ще бъдат изтеглени много печеливши комбинации, а участниците в три игри ще имат възможност да спечелят милиони.

Джакпотът в играта „Тото 2 – 6 от 49“ се очаква да достигне сумата от 2 850 000 лева.

В играта „Тото 2 – 6 от 42“ прогнозният джакпот за тиража на 12 май е 1 500 000 лева.

„Тото 2 – Зодиак“ традиционно ще предложи на своите почитатели джакпоти до 3 000 000 лева.

Всички, които искат да дадат възможности на късмета си да спечели крупни суми, могат да направят залози най-късно до

18:15 часа на 12 май. Залози се приемат в  тото пунктовете или онлайн на www.toto.bg. Десетки хиляди участници ще спечелят, ще спечели и българският спорт, който от десетилетия прави България разпознаваема по света.