fbpx

Сет с предимство за феновете на Българския Спортен Тотализатор

Всеки от нас, в някакъв момент от живота си, се стреми към победата. Когато тя се измерва в една точка предимство пред останалите, ситуацията изглежда едновременно лесна и бърза, но също така напрежението натежава почти непосилно. Не трябва да забравяме, че независимо от залозите,  в много случаи, става въпрос за “игра”.

Историите на много от най-добрите спортисти ни връщат точно към ранните им години, когато едно подхвърляне на топката (буквално или метафорично) запалва тяхната искрица за победа.

Ето защо, Българският Спортен Тотализатор се стреми да подкрепя българските спорт и култура: за да могат все повече български младежи, запалени от тази искрица, да успеят да продължат напред и да постигнат успехи в избраното от тях начинание. И всичко да изглежда “лесно като игра”.

Преди повече от месец, на Северният плаж, Българският спортен тотализатор откри специална спортна площадка с името SPORT TOTO BEACH BURGAS. Мястото бързо стана любимо на жителите и гостите на град Бургас и положи основите на концепцията за “връщане” на спорта на открито. Районът винаги е бил привлекателен за отдих и почивка, а сега идва ред те да бъдат съчетани с разнообразни спортни активности. В края на юни, локацията беше избрана за провеждане на турнирът по плажен волейбол „Burgas Open“, а първият уикенд на август (07.08.-08.08.2021) е запазен за Международният турнир по плажен тенис “Burgas Open 2021”. Спортът все повече набира популярност в България: по инициатива от 2015 на група специалисти, спортисти и състезатели с практически опит учредиха на 01.11.2020 г.  Българската асоциация по плажен тенис. Интересното е, че спортът е микс между тенис, плажен волейбол и бадминтон, но има минимални изисквания за екипировка. Той е идеален за практикуване от хора на всякаква възраст, като единствените ограничения са високите температури и разбира се –  необходимостта от плажен терен. Това, обаче, не притеснява ентусиастите и броят на изкуствено – създадените плажни игрища непрекъснато расте: те “изникват” както под познатите ни закрити “балони”, така и сред урбанистичната джунгла. Това е поредното доказателство, че когато има желание – има и начин.  Международният турнир по плажен тенис “Burgas Open 2021” е част от официалния календар на БАПТ, съответно спечелените точки по време на състезанието, ще бъдат включени в ранкинг системата както на БАПТ, така и на IFBT. В турнирът ще вземат участие отбори от двама (жени или мъже), смесени двойки и ветерани мъже 50+. Температурите обещават да са високи, ето защо за комфорта на участниците ще бъдат осигурени напитки и кетъринг. Турнирът се провежда с любезното съдействие на Българският Спортен Тотализатор, като освен да се насладят на тенис надпреварата, феновете ще могат да изпробват късмета си и в специалния пункт на СПОРТ ТОТО, разположен също на Северния плаж в Бургас.

Стимулите на БСТ са изключително привлекателни: прогнозната стойност в играта Тото 2 6/49 се очаква да достигне 3 100 000 лв., а вече е и в ход новата рекламна кампания на Българския Спортен Тотализатор със специалното участие на футболната ни легенда Димитър Пенев. Очаквайте съвсем скоро и нови талони от моментните лотарийни игри на СПОРТ ТОТО, като повече информация за тях скоро ще е налична както на страницата ни www.toto.bg, така и в официалната ни Фейсбук страница.

Ако желаете наистина да извлечете максимума от залозите си в числовите и моментните лотарийни игри, не забравяйте и за текущата кампания на програмата за лоялни клиенти на БСТ Вдигни високо летвата с ТОТО Клуб”. Тя ще продължи до 31.08.2021, а всеки събрани 10 бонус точки гарантират участие в жребия за 3 печалби от по 2000 лв., всяка и 4 печалби, всяка на стойност от по 1000 лв. Повече за условията, можете да откриете на action.toto.bg

При толкова много награди, без съмнение предимството е на страната на феновете на Българският Спортен Тотализатор! Можете да продължавате да играете, за да гарантирате своя успех!

ИГРАЙ ОНЛАЙН