fbpx

Сензационни джакпоти достигайки обща сума от 10 510 000 лева от тотото за стефанов ден

За всички почитатели на тотото е ясно,че джакпота не може да бъде подминат с безразличие и може да се забивие като стрелите на Амур право в сърцето на всеки късмет.

Такъв джакпот е този в играта „6 от 49“, а неговата прогнозна сума е 6 500 000 лева!

Тиражът съвпада с един от най-големите празници Стефанов ден и ще бъде проведен на 27 декември. Разбира се, това е повод да подарите квитанции за числовите игри на имениците и да не пренебрегвате талоните от моментните лотарийни игри, защото в много от тях печалбите достигат до 1 000 000 лева. Като правите тези подаръци, отделете и за вас някоя и друга квитанция и талони, защото никой не знае, кога ще му излезе късмета.

Джакпотът в играта „6 от 42“ окончателно скъса със скромността и смело заяви печалби до 760 000 лева в тиража на Стефанов ден.

Любителите на нумерологията и астрологията имат добър повод да създадат своята уникална комбинация за залог в играта „Тото 2 – Зодиак“. В нея печалбите достигат до 3 000 000 лева, а това е силна мотивация и за участниците, които са далеч от мистиката, но нямат нищо против да станат най-новите тото милионери.

Каквото и да става по света, Новата  година е на прага ни и никой не може да я спре.

Всеки почитател на играта „6 от 49“ има възможност да влезе в 2021 година на висока скорост, форсирайки един изключително луксозен мощен автомобил.

Той ще бъде спечелен навръх Нова година. Никой не знае кой ще е късметлията, но със сигурност ще бъде участник, направил залог за най-обичаната игра.

Едва ли някой ще се изненада, че Спорт тото редовно раздава и бонус печалби от промоционалните кампании за Лоялност „Тото клуб“

Тази неделя отново ще бъдат раздавани допълнителни печалби от кампанията „Печалби плюс – втори шанс за всички“ и от моментната лотарийна игра „Трите 777-ци“. Кампанията „Печалби плюс – празнични късмети“ приключва, но още на 1 януари 2021 година стартира най-новата кампания на “Рестартирай късмета с Тото Клуб”. Тя ще продължи до 31 януари 2021 година, а 12 късметлии ще спечелят по 1 000 лева. Логично и мотото е „Нова година – нов късмет“!

Печалбите в играта „5 от 35“ достигат до 30 000 лева, но за тиража в неделя са подготвени и 10 допълнителни печалби, всяка на стойност 500 лева.

Равносметката за неделния тираж е впечатляваща:

Джакпотите се очаква да достигнат общата сума от 10 510 000 лева, ще има и купища допълнителни печалби. Всеки сам решава, дали ще се възползва възможността те да дойдат именно при него.

Залози за 104 тираж могат да бъдат направени най-късно до 18:15 часа на 27 декември онлайн на www.toto.bg или в тото пунктовете, които работят с празнично работно време.

ИГРАЙ ОНЛАЙН