fbpx

САМО ДЕН ПРЕДИ ГЕРГЬОВДЕН ЩЕ ИМА МОЩЕН ПРИЛИВ ОТ ПЕЧАЛБИ

Нито дъждовното време, нито необичайните за сезона температури са в състояние да спрат печалбите от кампанията за Лоялност на Тото клуб „Великденска надпревара“. На 5 май, всички притежатели на карти Тото клуб, които са натрупали точки ще се впуснат в приказно приключение за спечелването на една печалба от 5 000 лева, две печалби по 2 500 лева и 5 печалби по 500 лева.

Само ден преди Гергьовден ще бъде проведен 35 тираж на Български спортен тотализатор. Много хора ще празнуват с приятели и роднини, а празникът може да се превърне в истинска магия от печалби за много хора, които са поверили късмета си на тотото.

Феновете на евъргрийна за милионерски печалби „Тото 2 – 6 от 49“ едва ли ще пропуснат да пуснат фишове, защото джакпотът се очаква да достигне сумата от 2 650 000 лева.

Няма умора в пътя си към върховете и джакпотът в играта „тото 2 – 6 от 42“. Прогнозната сума за тиража на 5 май е 1 450 000 лева.

Който иска може да изненада имениците с талони за моментните игри и квитанции за числовите игри. Представете си еуфорията на тези, които ще спечелят. Да не забравяме, че е в играта „Тото 2 – Зодиак“ печалбите могат да достигнат милиони. В нея само срещу 80 стотинки могат да бъдат направени залози на комбинация от пет числа и една зодия към тях. Всеки има любима зодия, така че може би точно в този четвъртък тази зодия ще докаже, че е заслужила безмерната ви любов. А петте числа могат да са рождените дати, възрастта ви или всяко едно число до 50.

Ако сте именик на 6 май, можете предварително да се почерпите с каквото искате, включително и с възможност за големи печалби. Най-лесното участие е онлайн, а след тиража някой късметлия може и да разказва на внуците си, че е спечелил първия си милион, докато приготвя празничния обяд.Залози за числовите игри в 35-я тираж, който ще бъде проведен в четвъртък, могат да бъдат направени най-късно до 18:15 часа на 5 май онлайн на www.toto.bg или в тото пунктовете.