fbpx

СЪБЛАЗНИТЕЛНИ СУМИ В ПОСЛЕДНИЯ ТИРАЖ ЗА АПРИЛ В ТОТАЛИЗАТОРА

През април беше спечелен най-големият джакпот в историята на тотото на стойност над 11 700 000 лева.  Тази огромна печалба дава пълно основание месец април да бъде наречен „късметлийски“. Може би астрологичната прогноза или просто съдбата е решила да раздава крупни печалби в месеца на пролетта – никой не знае, но печалбите са безспорен факт. В четвъртък на 28-ми април ще бъде проведен последният тираж за месеца. Всеки, който иска неговият сърф на късмета да яхне вълната на джакпотите, има възможност да участва в състезанието за купища печалби.

Любимата игра „6 от 49“ за пореден път е готова да раздаде солиден джакпот, който се очаква да достигне сумата от 2 300 000 лева.

Друг претендент за вниманието на всеки късмет е джакпотът в играта „6 от 42“ с прогнозна сума от 1 370 000 лева.

На 30-ти април приключват регистрациите в промоционалната кампания на Тото клуб „Великденска надпревара“. На 5-ти май ще бъдат изтеглени осем печалби от 500 до 5 000 лева. Картите Тото клуб са безплатни и могат да бъдат получени във всеки тото пункт. В тях участниците трупат точки и участват в жребии за допълнителни печалби.

В Моментните лотарийни игри на Държавната лотария също е заредено истинско изобилие от печалби. В това родно Елдорадо на тотализатора много участници спечелиха крупни суми, а още много печалби все още не са открити.

Залози за числовите игри в 33-я тираж, който ще бъде проведен в четвъртък, могат да бъдат направени най-късно до 18:15 часа на 28-ми април онлайн на www.toto.bg или в тото пунктовете.