fbpx

С Българския Спортен Тотализатор “Златната есен” е винаги на плюс

Есента разгръща своя потенциал и този път я виждаме в традиционния й облик: както повелява многовековната традиция, от Кръстовден нататък денят започва да намалява все по-осезаемо, сутрините и вечерите все по-често напомнят, че сме изпратили вече лятото и е ред листата да пламнат в горещите багри на предпоследния сезон за годината. И ако бяхме свикнали лятото да е само по себе си причина за празник, то септември, октомври и ноември са изпълнени с празнични дни. Съвсем наблизо е изпълнения с надежди, очаквания и промени първи учебен ден; в края на седмицата заблестява празникът на столицата или по-познат ни като Денят на Вяра, Надежда, Любов и София.  По случай празника, още на 16-ти септември, като част от 73-ри тираж на играта „Тото 2 – 6/49“,ще бъдат допълнително изтеглени 1 спортен автомобил Ford и  още 10 награди от по 500 лв.

Като стана въпрос за печалби, есента все още пази събраният през летните месеци джакпот в играта „Тото 2 – 6/49“ и прогнозната му сума за 73-ти тираж все повече се доближава до зашеметяващите 4 500 000 лв. Това, обаче, не са единствените изненади: на 14 септември стартира новата промоционална кампания на Българския Спортен Тотализатор „Печалби плюс – ЗЛАТНА ЕСЕН “. Тя дава възможност за допълнителни печалби чрез регистрация на непечеливши талони. Кампанията ще продължи до 14-ти ноември 2021 г. , като в този период, всяка неделя, по време на живото предаване на Спорт ТОТО, ще бъдат изтегляни няколко награди: една в размер на 600 лв., една в размер на 500 лв. И една в размер на 300 лв. За финал, на 14-ти ноември 2021, от всички регистрирани кодове на талони през целия период на играта, ще бъдат изтеглени три по-големи награди, както следва: една от 3000 лв., една от 2000 лв. и една от 1000 лв. Пълна информация за условията на кампанията може да бъде открита на сайта lottery.toto.bg.

Ако пък желаете да имате възможност за допълнителни печалби както от моментните, така и от числовите лотарийни игри на Българският Спортен Тотализатор, можете да се възползвате и от вече стартиралата промоционална кампания за лоялни клиенти „Есенен полусезон с чичо Митко“, която ще продължи до 31.10.2021 г. При нея, всяка покупки на фиш или талон на Българския Спортен Тотализатор над 2 лв. се трансформира в бонус точки,  които дават право на участие в томболата за спечелване на три награди, всяка в размер от 2000 лева, три печалби от 1500 лева всяка и още три награди от по 1000 лева. Повече за условията и бонус точките можете да откриете на сайта action.toto.bg.

Независимо на коя игра сте решили да заложите, част от приходите на Българския Спортен Тотализатор се влагат в две от най-важните за всяко общество направления – а именно спорт и култура. Ето защо играта не носи само адреналин и печалба – тя носи и онези вяра и надежда в младите таланти на България, които да им помогнат да се изкачват по стъпалата на успеха, а ние да се гордеем със своята национална принадлежност.

Защото само, който се състезава има шанс за победа: СПОРТ ТОТО – ние винаги даваме повече!

ИГРАЙ ОНЛАЙН