fbpx

Рекордният джакпот в играта „ТОТО 2 – Рожден ден“ е вече притежание на щастлив участник от Враца

Всяка една рождена дата е повод за празник, затова и този вид празници никога не спират, продължавайки в различни домове по света, 365 дни в годината. Истината е, че във всеки един ден можете да се срещнете с множество рожденици, но далеч не във всеки ден може да ви споходи късметът – да спечелите приятна сума пари и то с минимален залог.

Доста участници в игрите на Спорт Тото залагат в играта „ТОТО 2 – Рожден ден“, използвайки собствената си рождена дата. Вероятно нещо такова е направил и щастливият участник от град Враца, който днес спечели големият джакпот от нея – кръглата сума от 51 430 лева и 90 стотинки, правейки залог от един-единствен български лев.

Няма как да знаем дали късметлията е използвал собствената си рождена дата, но със сигурност е познал правилно всичко наред – годината, месеца, датата и самия ден от седмицата. А именно – 1972 година, месец октомври (10), дата 23-ти и денят петък (5). Резултатът от тази “пророческа визия” е сума, достатъчна за закупуването на чисто нов луксозен автомобил, плащането на голяма част от ипотеката на жилището или… безгрижно харчене плюс множество екскурзии в мига, в който границите на държавите бъдат приятелски отворени.

Напомняме, че днешната печалба е рекордна и историческа, като предишната най-голяма такава в същата игра е била през 2020 година – джакпот на стойност 46 964 лв. Надяваме се, че щастливият късметлия вече празнува с роднини и приятели, а вие… не забравяйте да участвате и да опитате късмета си! Защо не и с вашата лична рождена дата?

ИГРАЙ ОНЛАЙН