fbpx

Рекорден Джакпот В Тотото – Дни Преди 8 Март

Прогнозният джакпот в играта „Тото 2 – 6 от 49“  за неделният тираж на 6 март е 8 650 000 лева.  Това го нарежда сред „топ три“  на най-големите джакпоти в историята на тотото. Освен това, всеки залог за играта участва още веднъж и във „Втори тото шанс“, където могат да бъдат спечелени до 120 000 лева.  Може би много мъже ще решат да добавят към подаръците за любимите жени и фишове за игрите на тотализатора,  а в това решение вероятно се крие огромен потенциал за печалби. 

Играта „Тото 2 – 5 от 35“ също може да влезе в празничният комплект залози, защото в нея винаги има три тегления,  в които участват залозите за съответният тираж.  Тази неделя възможностите за печалби са четири, защото ще бъдат изтеглени и 10 бонуса по 500 лева измежду всички залози за играта. 

Не бива да пропускаме и джакпота, който може би ви очаква и в играта „Тото 2 – 6 от 42“, където прогнозният джакпот е 865 000 лева. Минималният залог е 90 стотинки за комбинация от шест числа.

Ясно е, че игрите, в които джакпотите се измерват в милиони левове са сред най-предпочитани. Такава е „Тото 2 – Зодиак” в която залагате на пет числа и на любимата ви зодия. Джакпотите винаги са до 3 000 000 лева, а минималният залог за нея е само 80 стотинки. 

Тиражът в неделя ще бъде запомнен с истинско изобилие от допълнителни печалби, защото от кампанията „Снежна Олимпиада с Тото клуб” ще бъдат изтеглени 15 допълни печалби от 500 до 2 500 лева.  Успоредно с това вече тече промоционалната кампания на Спорт  Тото  – Великденска надпревара, в която се подготвени печалби от 500 до 5 000 лева.  

Футболната игра на тотализатора Тото 1 – 13 срещи, също е на път да натрупа солиден джакпот, тъй като никой не успя да разгадае мачовете тази събота и неделя, и за тиража в неделя се очаква джакпотът да достигне сумата от 30 000 лв.

Няма спор, че в числовите игри на Спорт тото са концентрирани много възможности за печалби, а всеки сам ще реши как да заложи. Това може да се случи и със системи за пълно комбиниране или системи за съкратено записване. Много участници ще изберат напълно произволни комбинации, като маркират полето „автоматично” или ще пробват късмета си с готови фишове. Това, което обединява тези решения е, че всяко от тях има шанса да донесе печалби.

Залози могат да бъдат направени до 18:15 часа в неделя на 6 март във всеки тото пункт, в търговската мрежа на нашите партньори, обозначена със стикер „Спорт тото” или онлайн на нашия сайт toto.bg. 

ИГРАЙ ОНЛАЙН