fbpx

Предизвикайте късмета на Игнажден

Народното поверие гласи, че който пръв дойде в къщата на Игнажден, такава ще бъде и годината за домакините. Този гост се нарича полазник и ако той е добър човек, годината ще бъде богата и щастлива. Обикновено домакините внимателно подбират, кого да поканят в домовете си и този гост се посреща с почести и богата трапеза. Тази година директните социални контакти са силно ограничени, но това не означава, че липсва начин да предизвикате материалното щастие в семействата си. За това се е погрижило Спорт тото, още повече, че 102-рия тираж се пада точно на празника. А какъв по-хубав знак на съдбата от този, навръх Игнажден да спечелите от тотализатора.  Става въпрос за грамадни джакпоти, които да определят финансовото благополучие на родители, деца и внуци.

Прогнозният джакпот в играта „6 от 49“ е забележителната сума от 6 000 000 лева .

Всеки, който е привлечен от тази космическа печалба, може да заложи на поне шест числа в една комбинация, а това ще му струва скромните един лев и десет стотинки.

До 3 000 000 лева могат да достигнат печалбите в играта „Тото 2 – Зодиак“

За да се кандидатирате за печалби в тази изключителна игра е достатъчно да заложите на произволни пет числа и една зодия към тях.

Никой не би подминал възможността да спечели и джакпота в играта „6 от 42“, защото за неделния тираж се очаква той да достигне разкошната сума от 700 000 лева.

 Не е за пропускане и най-щедрата игра на тотализатора „5 от 35“. В нея всеки залог носи три шанса за печалби, а на Игнажден тези шансове стават още повече.

В неделя ще бъдат изтеглени и десет допълнителни печалби всяка на стойност 500 лева.

За любителите на моментните лотарийни игри също ще има приятна изненада тази неделя. Всеки, който е регистрирал кода на непечеливш талон за периода от 13-ти до 19-ти декември ще се включи в промоционалната кампания за Лоялност „Печалби плюс – втори шанс за всички“. А Игнажден ще донесе на двама късметлии печалби от 600 и 400 лева. Подробности за начините на участие можете да научите на сайта www.toto.bg.

С това хубавите новини не свършват! Българския Спортен Тотализатор преди празничните дни ви предизвиква да участвате на 22 и 23 декември виртуално в най-новото ни начинание. Е-футболно шоуто „Фенът – национален селекционер“. Подробности за тази футболна емоция можете да научите на action.toto.bg.

 

Залози за препълнения с възможности за печалби 102 тираж могат да бъдат направени най-късно до 18:15 часа на 20 декември онлайн на www.toto.bg или в тото пунктовете.

 Локдаун за печалбите от тотализатора няма, така че всеки който иска има възможност да отключи късмета си за придобиване на колосални суми.

Предизвикайте късмета на Игнажден