fbpx

ПРЕДИМСТВАТА НА ОНЛАЙН ЗАЛОЗИТЕ В СПОРТ ТОТО

Безспорен факт е, че животът извън интернет пространството се оказва все по-труден. Свикнали сме да получаваме информация, да слушаме музика, да гледаме филми, да пазаруваме в мрежата и все повечето хора работят изключително ефективно в дигитална среда. Някои твърдят, че онлайн пространството е фактор, който „изяжда“ времето, но не са малко и тези, които са на мнение, че виртуалните услуги пестят и време, и сили, които могат да бъдат използвани за много приятни занимания.
България е една от държавите с най-добре развита компютърна мрежа. Освен всичко останало, този факт е улеснение за всички, които искат да направят онлайн залози за числовите игри на тотото без да напускат домашния комфорт или да прекъсват работата си в офиса. Това може да стане, като посетят сайта www.toto.bg и след това кликнат върху полето „играй онлайн“. Регистрацията е еднократна и важи за всички тиражи, които предстоят. Предимствата са много. Най-напред се пести време, освен това няма как да бъдат загубени квитанциите със залози, а когато има печалба, веднага можете да видите получената сума.
В 47-я тираж в играта „Тото 2 – 6 от 49“ прогнозният джакпот е 4 100 000 лева. Късметът може да съблазни и прогнозния джакпот от 320 000 лева в „Тото 2 – 6 от 42“. С минимален залог от 30 стотинки е гарантирано участието в играта „Тото Джокер“, където джакпотът се очаква да достигне сумата от 45 000 лева.
Числовите игри са изключително разнообразни и всеки пълнолетен почитател на тотализатора има възможност да пробва късмета си.
Разбира се и тази седмица футболните залози са готови да изненадат с великолепни печалби. В играта „Тото 2 – 13 срещи“ очакваният джакпот е 20 000 лева, а в „Тото 2 – 12 тип 1Х2“ – 13 000 лева. Крайният срок за залози на футболните мачове е до 12 часа в събота на 18 юни, така че всеки кандидат за печалби има достатъчно време да направи най-прецизния анализ за изхода от двубоите.
Залози за числовите игри, включени в 47-я тираж, който ще бъде проведен в четвъртък, могат да бъдат направени най-късно до 18:15 часа на 16 юни онлайн на www.toto.bg или в тото пунктовете.