fbpx

Пловдив се превърна в “град за милиони”, благодарение на Българския Спортен Тотализатор

Който и туристически гид да подхванете, на страниците, посветени на най-красивите български градове, непременно ще срещнете името на Пловдив. Но вторият по население град в България не се откроява единствено с прословутите си тепета; нито само с блестящите води на река Марица; нито дори с района на Капана. В края на месец септември, един късметлия от града успя да грабне сумата от 4 958 860 лв. Колкото и да ни се иска да си мислим, че това е “просто добро стечение на обстоятелствата”, фактите говорят, че щастливецът определено обича да играе тази игра, защото печелившата комбинация е попълнена във фиш за два тиража, на стойност 7.20 лв.

Интересно е да споменем, че това не е първият път, през който Пловдив влиза в статистиката на родните места на тото-милионери за текущата година: припомняме, че в началото на февруари, феноменалният джакпот от 8 431 125 лв. В играта Тото 2 – 6/49 беше спечелен отново от пловдивчанин, а няколко седмици по-рано, друг жител на “Градът на Тепетата” грабна почти милион в играта Тото 2 – 6/42. Регионът явно е късметлийски, защото в края на май тази година, жител на Пазарджик спечели от Спорт Тото чисто нов автомобил, а само преди броени дни щастливец от Ветрен също се сдоби с милионерски статус, спечелвайки 1 334 828 лв. В играта Тото 2 – 6/42.

Както и да го погледнем, явно жителите и гостите на града се радват не само на светлините му, но и на много късмет в игрите на Българския Спортен Тотализатор. Разбира се, не е нужно единствено да сте “родени под щастлива звезда”, за да успете да се докоснете до тези феноменални печалби. Джакпотът в играта Тото 2 – 6/49 е вече рестартиран и се очаква прогнозната му сума за 79-ти тираж да достигне 2 200 000 лв. а като бонус, на 10 октомври, от всички взели участие в иконичната игра ще бъде изтеглен един късметлия, който ще се сдобие и с нов автомобил Форд.  

Ако сте нетърпеливи и не Ви се чака още цяла седмица – в удобно разположените из цялата страна пунктове на Спорт ТОТО ще откриете разнообразие от талони на Държавната Лотария. Ако изборът Ви се струва труден, тогава ще Ви подскажем, че най-предпочитаните от феновете моментни лотарийни игри са CASH и Шампионска Кръстословица 2. Броят на печелившите им зони е почти безкраен, но дори и да попаднете на талон без печалба, можете да го регистрирате на сайта lottery.toto.bg. По този начин се включвате в промоционалната кампания “Златна есен”, която всяка седмица носи допълнителни награди, а в края на периода й – на 14.11.2021 ще бъдат раздадени една парична печалба от 3000 лв., една парична печалба от 2000 лв. и една парична печалба от 1000 лв.  Повече за условията на кампанията, можете да разберете от сайта за регистрация.

И ако сърцето вече Ви дърпа по “течението”, то в един момент непременно ще стигнете до морето. А там, в морската ни столица Варна, на 09.10.2021, в гребната база “Бриз” много наши състезатели ще се включат в регатата по кану-каяк. И докато при кануто конкуренцията е по-сдържана, то в категорията на каяка се очаква зрелищна надпревара. И току виж късметът от Пловдив доплувал и до варненските брегове.  Състезанието е част и от календара на Българският Спортен Тотализатор, който традиционно заделя част от печалбата за подкрепа на българските спорт и култура. Не забравяйте, че всяко Ваше участие не само е възможност за успех, но и жест за подпомагане на мечтите на нашите спортни надежди.

Така, че не чакайте повече и се включете в отбора на победителите на Спорт Тото! Късмет!

ИГРАЙ ОНЛАЙН