fbpx

Първият Коледен Фестивал е официално открит

Sofia Christmas Fest – Едно ново и различно Коледно преживяване!

На 18 ноември, една от най-красивите паркови градини в София, тази пред зала 6 зад НДК, се превърна във вълшебно Коледно градче, което посрещна своите първи посетители със зрелищна програма. Водещ на откриването беше забележителният Мирослав Димитров.

 
Сред официалните гости бе заместник-министърът на земеделието Георги Събев, Петър Бучков – заместник -министър на спорта, Таня Андреева – главен секретар на Министерството на спорта, Ангел Иванов – Изпълнителен директор на Български Спортен Тотализатор, Фондация „ За нашите деца“ и гости.
Земеделски фермерски базари ще бъдат част от програмата на фестивала, всяка седмица от петък до неделя от 11:00 до 17:00 часа.

По време на официалното откриването, всички гости се включиха в специалните игри на Спорт Тото, а водещите Део и Марина направиха истински фурор с изключително артистичното си представяне. Не липсваха и много подаръци предоставени от Тотализатора. За да бъде шоуто незабравимо от Спорт Тото предоставиха Фото кът, където всички присъстващи имаха възможността да си направят снимка за спомен с най-новата игра – „Шампионска кръстословица -3“.

Спорт Тото ще има много активно присъствие на Мондиала, до последния съдийски сигнал на Световното първенство по футбол в Катар, така че който желае може да изпробва късмета си при всяка възможност.

Кулминацията в програма беше огненото шоу и спиращата дъха въздушна акробатика на артистите от Нов Цирк.

До 18 декември всички посетители ще могат да се насладят на ароматни напитки, кулинарни преживявания, интригуващи културни събития, но и да се потопят в спортни преживявания с висок емоционален заряд, благодарение на MONDIAL CAMP 2022 и Спорт Тото.

Фестивалът е отворен за посетители от понеделник до петък, от 12:00. , а през уикендите от 11:00 ч. Входът е свободен!

ИГРАЙ ОНЛАЙН