fbpx

Първата анкета на Спорт Тото в #Матине: Да обърнем късмета в правилната посока.

Запомнете, че понякога да не получиш това, което искаш, е страхотен късмет. Казал го е Далай Лама и ние сме склонни да му се доверим. В какво обаче се изразява късметът и какво означава той за различните хора? Сам ли идва или се търси? На тези теми размишляваме в новия епизод на Матине, при това с необичаен водещ. Него можете да го видите във видеото.

В началото на септември отново сме изправени пред няколко изпитания – дискусиите за отваряне и затваряне на различни обекти предвид пандемичната ситуация става все по-разпалена, темата за ваксините изглежда излиза извън контрол, децата все още не са сигурни дали и как ще се учи тази година, а на всичкото отгоре лятото все по-уверено намеква за намерението да си замине. Така представена, ситуацията не изглежда обещаваща, нали? Затова и заедно с приятелите ни от Спорт Тото” решихме да проверим чувстват ли се столичани късметлии в края на летния сезон и да върнем усмивките по лицата им със страхотни награди.

Родители с късмет

След динамична разходка из оживените улици на града, камерата на #Матине очерта родителите като едни от най-големите късметлии, независимо от обстоятелствата. Да, да ти се случи чудото да имаш дете заслужено влиза в топ късметлийските моменти в живота на човек, но не подозирахме, че някои от родителите намират за истинско щастие момента, в който оставят малчуганите при баба и дядо. На това му се казва чист късмет, както се казва. Добре, че децата се интересуваха повече от наградите, отколкото от това какви ги говори мама пред камерата.

На половина пълна или празна е чашата в крайна сметка?

В града винаги можеш да разделиш хората на две групи – песимистите и оптимистите. Така се оказва и по темата с късмета. Срещнахме много хора, които вярват, че късметът ги следва цял живот и почти толкова много, които изглежда не признават, че има такова нещо като късмет. Но разделение има и по друг въпрос: Сам ли каца на рамото този късмет или чоовек трябва да си го потърси и предизвика. Коя група взе превес можете да видите във видеото.

Гледайте новия епизод на #Матине, за да разберете кои са най-интересните късметлийски истории на столичани, какви награди получиха участниците в анкетата и се оглеждайте за камерата ни следващия път, за да спечелите и вие. А екипът ни изпраща седмицата с поздрав към момчето, за което най-големият късмет е, когато шефът го пусне от работа час по-рано.

Коя е вашата най-късметлийска история?

ИГРАЙ ОНЛАЙН