fbpx

Няколко октомврийски предложения от Спорт ТОТО

Октомври често е наричан “завръщане към есента”. Това определение, може би, се дължи на преливащото от август към септември лято, обещанията и амбициите , които обикновено се появяват в началото на сезона. Октомври е различен: дните му са добре премерени, почти изчислени, защото в края му преминаваме към зимното часово време. И дали заради това, графиците влизат в рутина, става ясно кои задачи имат бъдеще и кои трябва да изчакат. Така е и при печалбите на Българския Спортен Тотализатор: в края на септември джакпотът в играта “Тото 2 – 6/49” стана повод за появата на 119-я тото милионер. Печелившата комбинация е била пусната в Пловдив, а служителката от тото пункта Мария Башева споделя, че е изключително развълнувана, че джакпотът е бил спечелен точно при нея.

Можем ли да предвидим целия калейдоскоп от емоции, който спечелването на джакпот може да предизвика? За да говорите от първо лице, припомняме, че прогнозната сума в 81-ви тираж на играта “Тото 2 – 6/49” вече се доближава до 2 450 000 лева. Над 3 000 000 лева пък очакват късметлиите, които са решили да заложат на комбинация в “Тото 2 – Зодиак”. Въпреки, че джакпотът в “Тото 2- 6/42” също беше наскоро спечелен, сумата натрупана в новия джакпот до момента също е доста атрактивна – над 320 4552 лв. Засилен интерес има и към играта “Тото 2-5 от 35”, а в четвъртък 10-тима участници имат възможността да спечелят допълнително по 500 лв.

И ако попълването на фишовете е изпълнено с очакване, то моментните лотарийни игри на Държавната лотария проблясват с възможности за мигновени печалби. Определено “звездата” на сезона е “Шампионска кръстословица 2”, в която са заредени сензационното количество от 2 163 000 отделни печалби, като все още топ сумите от 500 000, 100 000 и 50 000 не са спечелени и очакват своя късметлия. Освен това, във всеки талон има специална бонус зона, която е допълнителен шанс за още печалби.

Мнозина са уверени, че и  “Скъпоценната  7-ца” ще им донесе някоя от топ печалбите от 500 000, 50 000 или 20 000, защото знаят, че в талоните с “диамантен” дизайн са заредени отделни печалби в размер на 1 359 806 лева.

Голямо е разнообразието от предложения с талони на есенна тематика, като „ Златна есен, „Златото на фараона“, „Златния билет“, „Златна треска“, „Златна акция“, „Тайното имане“ и „Cash”.

Есента наистина засиява на календара, въпреки типичните си дъждове и по-ниски температури. Защото Българският Спортен Тотализатор винаги дава повече! Късмет!

ИГРАЙ ОНЛАЙН