fbpx

Нов пункт на Спорт тото в Плевен очаква следващите тотомилионери

Добрите резултати рядко идват като подарък: за постигането им е необходимо отлично планиране, силна мотивация и малко повече късмет. Независимо дали става въпрос за бизнес начинание, състезание или сбъдване на мечта, някои правила не трябва да бъдат нарушавани. Постоянството е в основата на всяка победа – ето защо вече 64 години Българският Спортен Тотализатор продължава да бъде близо до почитателите на числовите игри.

В разгара на лятото, на късметлийската дата 07.07.2021, г-жа Невяна Великова- Директор приемателна мрежа на Български спортен тотализатор и г-н Владислав Монов – Управител на Търговски център- Плевен Панорама дадоха официален старт на новият пункт на Спорт Тото. „Освен, че 7 е любимо число на мнозина, обектът се намира на много удобна локация в мол Плевен-Панорама и съвпада с друго радостно събитие: само преди по-малко от 10 дни, щастлив участник в тиражите на тотализатора именно от Плевен, успя да познае печелившата числова комбинация, която го нареди във вечната класация на тотомилионерите в България под номер 117! Сумата от 2 823 969, 95 лева е беше спечелена благодарение на един-единствен фиш на стойност 4.40 лв.“ – сподели пред присъстващите гости г-жа Великова.

А дали новият Тото пункт няма да донесе късмет на още някой жител или гост на красивия град, разположен в сърцето на България? Джакпотът в играта Тото 2 – 6 от 49 вече почти е достигнал сумата от 2 350 000 лв., а фишовете чакат само да бъдат попълнени. В края на седмицата се задава и теглене на чисто нов лек автомобил, по случай финала на Европейското по футбол.

Кои ще бъдат двата футболни отбора, спорещи за един от най-желаните призове в света, ще разберем през тази седмица – по време на полуфиналите. Но със сигурност двубоите ще си заслужава да бъдат гледани в приятна компания под открито небе на територията на EURO CAMP 2021 – Спорт Тото, в парка зад музея “Земята и хората”. Фестивалната зона събра десетки хиляди фенове за гледане на мачовете на открито в центъра на София, както и за много други интересни активности. Спортният тотализатор бе двигател на много събития, като по време на тях се случваха любопитни неща: изпълненият с емоции “сапунен футбол”, турнирът по джаги на 2 маси и превърналият се в култова надпревара “бъбъл футбол”, който вече е световен хит. Освен гости и зрители, хората в „кампа“ станаха и участници в игрите, както и в няколко футболните куиза, които се провеждаха в почивките между мачовете. Победителите, както и най-добрите след тях, получиха награди от Спорт Тото. Забавата така или иначе бе налице, а призовете от Тотализатора изненадаха приятно онези, които си ги заслужиха. Всички те успяха да видят Евро 2020 и по друг начин – като участници, а не само като наблюдатели пред телевизионния екран.

Спорт ТОТО – ние винаги даваме повече!

ИГРАЙ ОНЛАЙН